Eriksen: Merőben más volt ez a meccs

Christian Eriksen csapattársait éltette, miután megmutatták a Liverpool ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen, hogy mennyire tudnak hajtani.


A dán középpályás szerint a csapat új idényében első győzelmével véget érő mérkőzése különbözött a múlt héten lejátszott Brentford elleni vereségkor látottól.

 

"Úgy gondolom, hogy a Brentford meccshez képest a teljesítményünk merőben más volt" - nyilatkozott a mérkőzés után a klubmédiának.

 

"Nyilvánvaló, hogy rengeteg hibát vétettünk ellenük, esélyt adtunk nekik a góllövésre [Brentford], amivel éltek is, de ma élesebbek voltunk elöl és mi voltunk az első félidő jobb csapata."

 

Eriksen kitért a csapatban lévő összetartásra, ami a pályán kívül és belül is érezteti hatását. 

 

 

"Úgy gondolom két vesztes meccs után végre megvan bennünk [összetartás]" - nyilatkozta.

 

"Ez az oka annak, hogy sikerült összefognunk és visszatértünk az alapokhoz. Muszáj megmutatunk, hogy jobban is tudjuk tenni a dolgunkat és szerintem ezt ma láthatták is."

 

Hozzátette: "Természetesen a dél-amerikai, kissé spanyol stílusú védekezés miatt nagy volt a szenvedély hátul, de az ellenfél kapuja előtt is próbáltunk mindent megtenni, amit csak tudtunk."

 

"Van néhány nagyon gyors játékosunk és így is játszottunk ma, ahogy pedig a Liverpool ma játszott, az tökéletesen feküdt nekünk."

 

"Nagyszerű teljesítmény volt azoktól, akik akarnak futni és játszani szeretnék a focit."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!