Casemiro reakciója debütálására

A Manchester United új szerzeménye, Casemiro örömének adott hangot, miután szombat délután pályára léphetett a Southampton ellen megnyert bajnokin.


A United 1-0-ra diadalmaskodott egy kiélezett küzdelem során, a brazil középpályás pedig a 80. percben állt be csereként. Casemiro egyből felvette a meccs ritmusát és segíteni tudott a csapatnak megőrizni az 1 gólos előnyt, így fontos 3 pontot vihettek haza Manchesterbe.

 

A mérkőzés lefújását követően a brazil odament a szurkolókhoz, hogy kifejezze háláját a támogatásért, az erről készülét képet pedig később a közösségi médiában is megosztotta "Debütálás és győzelem" szöveggel.

 

 

A 30 éves játékos Real Madridtól való átigazolását hétfőn véglegesítették és kétségtelenül arra vágyik, hogy mégtöbb percet tölthessen a pályán United mezben. A találkozót követően pedig Erik ten Hagot is megkérdezték Casemiro teljesítményéről.

 

"Szerintem nagyon jó volt őt a Premier League-ben látni. Itt teljesen más a stílus. Szerencsére volt egy jó felkészülési szezonja, meccseket játszott és teljesen fitt. Jó felkészülést tudhat maga mögött sok edzéssel, most pedig szépen beintegráljuk a csapatba a társai közé."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!