Hivatalos: Hannibal kölcsönbe kerül

A Manchester United középpályása, Hannibal Mejbri a 2022/23-as szezonra kölcsönbe kerül a Championshipben szereplő Birmingham City csapatához.


A 19 éves játékos, aki az előző idény során kétszer lépett pályára a Premier League-ben első ideiglenes távollétére készül. A tunéziai középpályás a felkészülési szezont a felnőtt csapattal töltötte és két alkalommal is pályára léphetett a thaiföldi és ausztrál utazás során, valamint a Rayo Vallecano elleni utolsó barátságos mérkőzésen, az Old Traffordon.

 

Most abban reménykedik, hogy a birminghamieknél megfelelő játékidő mellett sikerült maradandót alkotnia, miközben folytatja fejlődését, miközben a United munkatársai folyamatosan figyelemmel követik az új környezetben végzett munkáját.

 

A United Akadémiáján nevelkedett játékos akár már holnap, a Norwich ellen bemutatkozhat John Eustace csapatában, amennyiben az FA és az EFL is megerősíti regisztrációját.

 

 

Hannibalnak már 16 válogatott mérkőzés is van a lábaiban, a katari világbajnokság előtt pedig szeretné a szövetségi kapitányt is lenyűgözni. Életkora ellenére jelentős tapasztalattal rendelkezik, hiszen az Arab Kupában rendszeresen játszott, kint volt az Afrikai Nemzetek Kupáján és megnyerte a 2022-es Kirin Kupát. 

 

Mindenki sok szerencsét kíván Hannibalnak erre a szezonra, miközben figyelemmel követik fejlődését a St. Andrew's-ban.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!