Csapathírek az Arsenal meccs előtt

Erik ten Hag elárulta, hogy Antony már csütörtökön a csapattal edzett, miután véglegesítették átigazolását.


A brazil érkezését a nyári átigazolási időszak utolsó napján véglegesítettek, aki a Newcastle Unitedtől kölcsönbe kerülő Martin Dubravkaval egyetemben érkezik. Antony otthonról nézte a Leicester elleni összecsapást, mivel az a találkozó még túl korai lett volna számára, viszont Erik ten Hag nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a 22 éves támadó vasárnap az Arsenal ellen bemutatkozhat az Old Traffordon.

 

A holland menedzser megerősítette, hogy a brazil péntek délután is részt vesz a csapat edzésén a carringtoni edzőközpontban és el fog gondolkozni azon, hogy egykori Ajaxos játékosa készen áll-e arra, hogy az Ágyúsok ellen megmutassa tudását a pályán is.

 

Ten Hag logisztikai okokból a vasárnapi meccs előtti sajtótájékoztatót csütörtök este tartotta a King Power Stadionban, melyen Antony-val kapcsolatban is nyilatkozott.

 

"Ma (csütörtök) délután már edzett egyénileg, pénteken pedig már a csapattal fog készülni. Szombaton csapatmegbeszélést tartunk, addig átgondolom és utána döntünk."

 

A Vörös Ördögöknek ezen a hétvégén is nélkülözniük kell Anthony Martialt, aki a legutóbbi két bajnokit kihagyta egy sérülés miatt, amit még a Liverpool elleni találkozón szedett össze. 

 

 

Ten Hag Aaron Wan-Bissakaról és Luke Shawról is beszélt miután a páros a francia támadóhoz hasonlóan hiányzott a csütörtöki keretből.

 

"Lukeról és Aaronról nem tudok még mit mondani, Anthony viszont biztos, hogy nem lesz bevethető vasárnap."

 

Arra a kérdésre, hogy mikor térhet vissza Martial, a holland azt válaszolta: "Jelenleg nem tudom megmondani."

 

Kíváncsian várjuk, hogy a holland menedzser változtat-e az eddig bevált kezdőcsapatán az Ágyúsok ellen, miután a legutóbbi 3 győzelem során mindig ugyan azt a kezdőt küldte pályára.

 

Ami biztos, hogy Ten Hag nagyon is tisztában van azzal, hogy milyen nehéz lesz a bajnokság jelenlegi éllovasa ellen játszani és elvárja, hogy a csapatában mindenki készen álljon a megmérettetésre.

 

"Láttam az Arsenalt játszani, kemény ellenfél lesznek, jól kezdték a szezont. Jól tükrözik azt, hogy milyen, amikor egy csapat egy jó edzővel van együtt hosszabb ideje."

 

"Szóval, ez egy jó teszt lesz számunkra, amit már alig várok. Kiválasztjuk a megfelelő kezdőt majd és a megfelelő keretet, ahogy most is tettük, mert a csereként pályára lépő játékosok is jól teljesítettek. Úgyhogy elégedett vagyok."

 

"Ez az, amit tovább kell építenünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Arsenal

Premier League, 6. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!