Stoke City U18 - Manchester United U18 1-0

Második idegenbeli vereségét könyvelhette el a United U18-as csapata, miután a Stoke City U18-tól kikaptak 1-0 arányban.


A különbséget Lusakueno 67. percben lőtt gólja jelentette, pedig hajtott a vendég csapat és jobban is játszott a mérkőzésen, de ugye a focit gólra játszák.

 

Már a mérkőzés elején próbálkozik a Manchester United, Berry adott be tökéletes labdát a tizenhatos előteréből, amit Williams ékként beállva fejelt a hazai  kapus kezébe. 

 

Ismét támad a vendég csapat, Ibragimov adta be balról a labdát, ezúttal azonban Norkett veszélyeztetett fejjel, viszont ismételten a kapus, Jackson kezében landolt a játékszer.

 

Ébredeznek a hazaiak, Lusakueno kapott labdát az ellenfél térfelén, beverekedte magát a tizenhatoson belülre, de lövése elmegy a kapu előtt. 

 

Stoke City oldalról jön, a beadás Rottrey próbálkozott fejelni, de Wooster kapus ebben megakadályozta, a kipattanót pedig Hayder kapufára küldte. 

 

Másik oldalt jön a válasz, Norkett kap tökéletes labdát a kapu bal oldalánál, ő azonban a kapusba bombázza a játékszert, a kipattanót pedig már nem tudta visszaszerezni. 

 

Második félidő elején egyből veszélyeztetett a Stoke, Sidibe adta be középre a labdát az üresen álló Haydernek, akitől azonban messzire pattant a játékszer és már nem tudta bepasszolni a labdát az üressé vált kapuba.

 

Hazai oldalon Smith egyedül tört előre a United térfelére, nem is babusgatta a labdát, messziről kapura küldte, lövése azonban elkerülte a kaput. 

 

A United később szögletből veszélyeztetett Parker révén, aztán egy labdaszerzést követően Wheatley lőtte el a szépen kijátszott zsugát a kapu jobb oldala mellett.

 

Wheatley kap ismét remek labdát a bal oldalon, de lövése elakad a védők gyűrűjében, majd egy szabadrúgást követően Berry lőtte el a kapu bal oldala mellett jó egy méterrel a játékszert.

 

Végül a 67. percben kapott a kapustól Lusakueno egy remek hosszú labdát, a támadó lefutotta védőit, majd a kapus mellett az üres hálóba gurított. 1-0

 

Majdnem válaszolt is a neonzöldben játszó United, Berry adott nagyszerű kiugratást Norkettnek, aki kicselezi a kapust, majd telibetrafálta a felsőlécet. Ez a támadás gólt érdemelt volna. 

 

Ismét Berry villog a vendégek oldalán, a tizenhatos vonaláig vezeti a labdát, majd bombája kapu fölé szállt, később Norkett lövése repül ugyancsak a magasba.

 

A mérkőzés vége előtt még szöglet után volt veszélyes a United, de az eredmény sajnos nem változott. Jelenlegi mérlege két vereség és egy győzelem, ez jelenleg a tizedik helyre elég, legközelebb a Blackburn U18 ellen javíthatnak otthon október 1-én 12:00-kor. 

 

Összefoglaló:

United: Wooster; Lawrence (Nolan 75), Aljofree, Parker (Jackson 60), Murray; McAllister (Fitzgerald 60), Oyedele; Williams (Wheatley 60), Berry, Ibragimov; Norkett

Nem használt cserék: Hanbury

Gólok: Lusakueno 67

Lapok: Oyedele

 

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!