Bruno: Ten Hag fegyelmet hozott a Unitedhoz

Bruno Fernandes szerint Erik ten Hag fegyelmező hozzáállást hozott a Manchester Unitedhez, amely nagyon hasonlít Pep Guardiola és Jürgen Klopp stílusához.


A Vörös Ördögök áprilisban jelentették be hivatalosan Ten Hag menedzseri kinevezését, miután sikerült megegyezniük az Ajaxszal. 

 

Bár a Brighton & Hove Albion és a Brentford elleni vereségekkel gyengén indult számukra a szezon, a United azóta sorozatban négy bajnokin is győzni tudott, amelyeken többek között a Liverpoolt és a listavezető Arsenalt is legyűrték.

 

Fernandes, aki mind a négy siker alkalmával csapatkapitányi tisztséget látott el, úgy érzi, Ten Hagnak még időre van szüksége, de szerinte a klub jó úton halad a 52 éves holland szakember irányításával, akinek menedzseri stílusát Guardiolaéhoz és Kloppéhoz hasonlítja.

 

 

"Először is, van egy elképzelése. Van stílusa. Követni kell a szabályait. Ezt illetően nagyon szigorú. Nekem ez pedig tetszik. Fegyelmet hozott a csapatba, amelynek szerintem a múltban hiányában voltunk. Mindenkinek egy irányba kell eveznie nála" - kezdte a portugál középpályás.

 

"Ez az, amit Pep (Guardiola) és (Jürgen) Klopp már évek óta csinálnak, mert a klubjuknál stabilitás van, emellett pedig megválaszthatják a lépéseiket az átigazolási piacon és a csapatépítés terén is, amelyek nagyon fontos dolgok a sikerek eléréséhez."

 

"Láttam, hogy a menedzser az egyik sajtótájékoztatón azt nyilatkozta, nem akarunk csak azért játékosokat igazolni, hogy többen legyünk: mi a megfelelő játékosokat akarjuk megszerezni ahhoz, amit csinálni akarunk. Ez az, amire a klubnak szüksége van."

 

"Még van hova és miben fejlődnünk, neki pedig időre van szüksége ahhoz, hogy a legtöbbet kihozza belőlünk az általa elképzelt játékkal. Én hiszek benne, hogy vele el fogunk érkezni ahhoz a ponthoz, ahol egy összeállt csapatként mindenki egy oldalon fog állni."


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!