Malacia: Meg kellett ragadnom a lehetőséget

Amikor Tyrell Malacia a Ten Hag éra első érkezője visszafogott karakter hírében állt, kivéve, amikor pályára lép, mert ott nem ismer kegyelmet.


A hazájában, Hollandiában a Pitbull névre keresztelt játékos elszántsága és szívóssága miatt egyértelműen kulcsfontosságú tagja lett Ten Hag csapatának, bár a szezon elején kicsit várnia kellett, mert első körben a menedzser Luke Shaw-t nevezte kezdőjébe. 

 

Tyrell nemrég a holland Rijnmond tévének adott interjújában elárulta, hogy egyáltalán nem voltt stresszes amiatt, hogy a cserepadon kezdte az idényt, hanem inkább türelmesen várt a lehetőségre.

 

"Egyáltalán nem idegeskedtem a szezon elején" - mondta a 23 éves játékos. "Tisztában vagyok jól a képességeimmel. Tudtam, hogy versenyképes vagyok a posztomon és azt is, hogy élnem kell a lehetőséggel, amikor megkapom."

 

Ten Hag augusztus végén, a Liverpool elleni összecsapáson adta meg a lehetőséget Malacia számára a kezdőben, a fiatal védő pedig élt is ezzel.

 

"A menedzser a Liverpool elleni találkozó előtt úgy döntött, hogy én kezdek, az volt a feladatom, hogy megmutassam mit tudok."

 

 

Tyrell számára végül remekül sikerült a bemutatkozás az ősi rivális ellen, Ten Hag csapata pedig végül 2-1-re nyerni tudott. Diogo Dalot, Raphael Varane és Lisandro Martinez társaságában magabiztos védősort húznak a kapu előterébe és a kapott gól nélküli találkozókat joggal ünnepelhetik úgy, mint a támadók a gólokat.

 

A válogatott szünetre Malacia remek formában utazhatott el és reméli, hogy Lengyelország ellen is legalább ilyen jó teljesítményt tud majd nyújtani. A Premier League október 2-án folytatódik, a fordulóban pedig a városi rivális Manchester City csapatával találkozik a rekordbajnok. Formájából kiindulva és az interjúban elhangzottak alapján pedig Tyrell minden bizonnyal ezen a rangadón is a kezdőbe szeretne kerülni.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!