Carrick az intelligens Eriksent dicsérte

Ha a netes keresők tökéletesen működnének, akkor a nyugodt és kiegyensúlyozott középpályásra rákeresve valószínűleg kidobnák a United legendájának, Michael Carricknek a nevét.


Pályafutása aktív éveiben Carras igazi karmester volt és 2018-as visszavonulását követően hiába fordultak meg többen is a csapat középpályáján, nem igazán tudta senki sem az ő higgadtságát felmutatni, miközben irányította a játék ritmusát. Ez az időszak úgy néz ki, hogy most nyáron véget ért, miután Christian Eriksen megérkezett a rekordbajnokhoz.

 

A dán középpályás 10-es pozícióban kezdte pályafutását, ám ebben az idényben Erik ten Hag kicsit hátrébb vont szerepkörben játszatta és egyenesen Carrickhez, valamint Paul Scholes-hoz hasonlította.

 

Eriksen teljesítményét a szurkolók is elismerték és szeptember hónap legjobbjának választották. A Legends of North jótékonysági mérkőzést követően pedig Carrick is a United újdonsült középpályását dicsérte.

 

 

"Egy cseppet sem lep meg Eriksen formája" - mondta. "Sokat játszottam ellene, figyeltem őt és nagyon kedvelem. Ő egy fantasztikus futballista, nagyon-nagyon okos."

 

Carricket lenyűgözte a dán játékos sokoldalúsága, hiszen már ennyi idő alatt is több középpályás pozícióban mutatta meg képességeit. 

 

"Szinte mindegy, hogy milyen poszton játszik. Kiválóan alkalmazkodik. Ő egy okos és intelligens játékos, kiváló minőséggel. Egy igazi top játékos."

 

Eriksen a dán válogatottban is szép emlékeket szerzett a hétvége során, hiszen betalált a horvátok elleni 2-1-es vereség során, a franciák elleni 2-0-s győzelem alkalmával pedig 8 gólhelyzetet teremtett. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!