De Gea: Uzoho elképesztő volt

A Manchester United kapusa, David de Gea az ellenfél hálóőrét, Francis Uzohot dicsérte az 1-0-ra megnyert Európa-liga mérkőzés után.


A nigériai válogatott kapus a sérült Fabianot helyettesítette és 93 percen keresztül minden United próbálkozást hárítani tudott. Összesen 12 kapura lövést hatástalanított, ami miatt a hazai csapat rendkívül csalódott volt.

 

Az áttörést a csereként beállt Scott McTominay érte el végül, aki a United utolsó, szám szerint 34. gólszerzési kísérletét tudta értékesíteni, De Gea viszont szerete volna mindenképp kiemelni a ciprusiak hálóőrének teljesítményét.

 

"Természetesen úgy gondolom, hogy csodálatos teljesítményt nyújtott" - mondta David az MUTV-nek adott interjújában.

 

"Szerintem legalább 8-10 óriási védést mutatott be a meccsen és remekül játszott, az érdemeiből pedig semmit nem von le, hogy végül gólt tudtunk szerezni."

 

 

"Tudom, hogy megfordult a La Ligaban is, csodálatos meccs volt számára a mostani, csak gratulálni tudok."

 

A spanyol játékos a gólszerzéssel kapcsolatos küzdelemről azt mondta: "Igen, talán a tegnap esti meccsen ez volt az egyetlen pont, amin javítanunk kellett volna, mert a játékot mi irányítottuk."

 

"Nem igazán voltak helyzeteik sem, nekünk meg rengeteg, de előfordul ilyen, hogy sok lehetőséged van, a végén pedig egetlen gólig jutsz. Ilyen a foci."

 

"Ahogy az imént mondtam, végig küzdöttünk és végül gólt szerezünk, de sokkal élesebbnek kell lennünk elöl, ha meccseket akarunk nyerni a Premier League-ben."

 

Uzoho is nyilatkozott a mérkőzést követően a BT SPortnak és elismerte rajongását a United iránt, valamint egy szelfit is készített Erik ten Haggal még azt megelőzően, hogy a holland menedzser leült volna beszélgetni az újságírókkal.

 

 

"Nem vagyok csalódott, mert nagyszerű meccset játszottunk, bár igaz, hogy örültem volna 1 pontnak, de így is boldog vagyok. Nem könnyű ebben a stadionban ezek ellen a nagyszerű játékosok ellen játszani, úgyhogy alapvetően boldog vagyok a teljesítményünk miatt."

 

"Igen, nagy United szurkoló vagyok, úgyhogy az, hogy itt lehetek egy valóra vált álom számomra. Régóta álmodoztam arról, hogy ezen a pályán szerepelhessek és, amikor megláttam a sorsolást, egyből arra gondoltam, hogy ezen a mérkőzésen játszani akarok. Imádkoztam istenhez, hogy lehetőségem legyen erre és meg is kaptam, úgyhogy boldog vagyok, hogy itt játszhattam."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League, 11. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!