Casemiro élvezi a Ten Haggal való közös munkát

Casemiro szerint a Manchester Unitedet irányító Erik ten Hag egy "nagyszerű menedzser", a nyári igazolás pedig élvezi a holland szakemberrel és edzői stábjával való közös munkát.


A 30 éves középpályás számos nagy név kezei alatt játszhatott a Real Madrid színeiben, de Ten Hag már korábbi klubjánál, az Ajaxnál végzett munkájával lenyűgözte őt. Első kézből szemlélhette, hogy az utóbbi idők egyik legmeglepőbb eredményeként az amszterdami alakulat miként ért el 4-1-es sikert 2019 márciusában a Santiago Bernabeu stadionban, az 52 éves taktikus edzői kvalitásaival kapcsolatos pozitív véleménye pedig csak tovább erősödött mióta hétről-hétre együtt dolgoznak Carringtonban.

 

A győztes mentalitás, az innovatív hozzáállás és az önelégültség elkerülésére való eltökéltség mind olyan dolgok, amelyek kiváltották a dél-amerikai játékos tiszteletét, amikor a klubmédiának adott interjút az Omonia Nicosia elleni Európa-liga csoportmérkőzésre készült meccsnapi programfüzetben.

 

Amikor a menedzserrel kapcsolatos első benyomásairól kérdezték, Casemiro így válaszolt:

"Elsőre a győzni akarása, az ambíciója és a kemény munkabírása mutatkozott meg számomra. De ez nem csak rá, hanem az egész edzői stábjára igaz."

 

"Ők mindig nyerni akarnak, soha nem elégednek meg és ülnek a babérjaikon. Mindig valami újat szeretnének csinálni, mindig azt szeretnék, ha lenne valami a kezünkben, ami a különbséget jelentheti a mérkőzéseken."

 

"Hiszem, hogy a Manchester United egy nagyszerű menedzserrel rendelkezik, ezt már láthattam az Ajax ellen játszva is és szerintem itt is kiváló munkát végez."

 

 

Ten Hag munkamódszerei egyértelműen elkezdték kifejteni hatásukat a Unitednél, miután a legutóbbi 10 mérkőzésükből 8 alkalommal nyerni tudtak azóta, hogy legutoljára még szeptember elején az Old Traffordon pályára léphettek a bajnokságban az Arsenal elleni 3-1-es győzelem alkalmával.

 

"Ez egy sokféle, különböző típusú játékosokból álló csapat, de hiszem, hogy alkalmazkodni fogunk a játékstílusához" - tette hozzá a brazil válogatott játékos, aki először a múlt vasárnapi, Everton ellen 2-1-re megnyert idegenbeli bajnokin lehetett kezdő a Premier League-ben, ahol ő adta Cristiano Ronaldo győztesgólja előtt az asszisztot.

 

Bár kihangsúlyozza, hogy a Realnál töltött időszaka már a múlté, mivel szeretné karriere új fejezetét írni Vörös Ördögként, azt azonban elismerte, hogy sok hasonlóságot lát korábbi madridi edzői és Ten Hag között.

 

"Minden menedzsernek meg van a saját kiforrott játékstílusa. A saját vezetési módjuk."

 

"Dolgoztam együtt [Carlo] Ancelottival és [Zinedine] Zidane-nal. Ők olyan menedzserek, akik mindig győzni akarnak, ez számukra a legfontosabb."

 

"Kemény munka, elkötelezettség és hihetetlen elhivatottság a klub irányába - ez nekik nélkülözhetetlen."

 

"Szerintem a győzelem ezeknek a dolgoknak a hozománya. Kulcsfontosságú hozzá, hogy a megfelelő dolgokat tegye az ember."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!