Antony "házőrzőnek" nevezte Casemirot

A Manchester United játékosai, Antony és Casemiro közös interjút adtak a klubmédiának, melyben beszéltek utóbbi személyiségéről és befolyásáról is.


Az ötszörös Bajnokok Ligája győztes Casemiro a Real Madridtól érkezett a nyáron, a Chelsea ellen pedig megszerezte első gólját is a Unitedben. Bár nem sokon múlt, hogy ne legyen gól a helyzetből és annak ellenére, hogy a brazil örül a találatának elmondta, hogy számára az elsődleges továbbra is a védekezés.

 

"Úgy gondolom, hogy magától értetődik, hogy az ember örül, ha gólt szerez" - mondta nemrég a United Review-nak. "Mindenki ismeri am unkásságomat, az én szerepem elsődlegesen a védekezés, hogy segítsek a csapatársaimnak és jól hozzam ki a labdát hátulról."

 

"Elsősorban védekezek és biztosítom az egyensúlyt a csapat számára. Segítek a társaknak a védekezésben, minőségi előre játékot játszom, ez az én dolgom. Persze egy szép gól sokat jelent, de én arra figyelek, hogy végezzem a feladatom, tehát a jó védekezés az első."

 

Antony, aki kicsit később csatlakozott a Vörös Ördögökhöz honfitársához képest, már együtt ünnepelhette Ronaldoval a portugál 700. találatát, Casemiro Stamford Bridge-en szerzett találatáról pedig azt gondolja, hogy nem fog változtatni csapattársa hozzáállásán.

 

 

Arra a kérdésre, hogy készül-e a gólok megünneplésére Casemiro azt mondta: "Mint tudod, én kicsit komolyabban veszem a dolgomat" - Antony itt közbevágott és megerősítette "Casemiro egy komolyabb típusú játékos" - erre pedig a 30 éves középpályás is csak helyeselni tudott "Igen, én komolyabb vagyok."

 

Antony azt is elmagyarázta, hogy miként látja honfitársa szerepét a klubban és a válogatottban egyaránt.

 

"Mindig azt mondom, hogy ő olyan, mint egy jó házőrző kutya" - viccelődött. "Nem egy bohém, inkább egy komolyabb típus. Szerintem a gólok megünneplését inkább a támadókra bízza."

 

Casemiro elkötelezettségére és szenvedélyére határozottan nem lehet panasza a szurkolóknak.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!