A brazil srácok készen állnak a következő kihívásra

A Vörös Ördögök két nyári érkezője, Antony és Casemiro nagyszerű teljesítményt nyújtanak a Manchester Unitedben és készen állnak a következő kihívásra, ami alatt most a nyelvtanulást értik.


A szélső támadó, Antony első 3 Premier League meccsén gólt szerzett, Casemiro viszont rövid időre az oldalvonal mellé került, ám mostmár a Real Madridnál mutatott teljesítményt láthatjuk tőle, melynek köszönhetően a Chelsea ellen ő maga szerezte meg az egyenlítő gólt.

 

A páros mindkét tagja rögtön megszerettette magát a United szurkolóival és bevallották, hogy a klubon belül is érzik, hogy szeretik őket.

 

"Először is, nagyon boldog vagyok, hogy ezt a mezt viselhetem és nagyszerű játékosokkal, köztük brazilokkal oszthatom meg a mindennapjaimat az öltözőben" - mondta Antony a klubmédiának adott exkluzív interjúban.

 

"Elkezdek angolul is tanulni, hogy jobban megértsem a dolgokat szépen, apránként. Most viszont az a legfontosabb, hogy a pályán legyek és jól teljesítsek."

 

Casemiro elmondta, hogy összegyűjtött szavakat, kifejezéseket is, így nincs nyelvi problémája a pályán.

 

"Az alapok megvannak, amikkel a pályán tudok boldogulni" - mondta. "Szerintem a futballban leginkább a teljesítmény beszél, viszont nagyon fontosak a csapattársak és az, hogy megértsük egymást."

 

 

"A klub nagyon sokat segít, rendkívül barátságos hely és nagyon odafigyelnek ránk."

 

"Ez a legfontosabb" - tette hozzá a középpályás. "Az első naptól kezdve otthon éreztük magunkat. Ahogy Antony is említette az angol tanulást, nehéz, de tanulni fogunk, mert alapjában véve is a nyelvtudás fontos dolog."

 

"A klub, a csapattársak és az edzői stáb miatt is azt mondhatjuk, hogy maximálisan otthon érezhetjük magunkat."

 

Mindkét játékos várja a kulcsfontosságú mérkőzéseket, majd csatlakoznak a brazil válogatotthoz, hogy részt vegyenek a katari világbajnokságon. 

 

"Az első meghívót a Selecaoba idén kaptam és ez csodálatos élmény számomra" - magyarázta Antony. "Mindig is arról álmodoztam, hogy magamra ölthetem a brazil válogatott mezét és most ezt az álmot élem és várom a világbajnokságot."

 

"Nagyon sokat jelent számomra ez a mez, hogy képviselhetem a hazámat, a családomat. Remélem még sok lehetőségem lesz erre és történelmet írhatok a brazil válogatottal."

 

Casemiro tudja, hogy sokak szerint Brazília esélyes idén a világbajnoki cím megnyerésére, viszont tisztában van azzal is, hogy az élen végezni közel sem lesz könnyű feladat.

 

"Az éremnek két oldala van" - mondta. "Természetesen nem titok, hogy Brazília az egyik esélyese a vb címnek, de a futballban nem mindig a favorit nyer, nem mindig a favorit lesz a bajnok."

 

"Tudjuk jól, hogy más válogatottaknál is nagyszerű munkát végeznek és ezért több válogatott is kedvencnek számít. A futball önmagáért beszél és jó, hogy több esélyes is van."

 

"Tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora felelősség van rajtunk és, hogy tisztelnünk kell az ellenfeleket. Ez alap elvárás a brazil válogatottnál és mi két lábbal a földön járunk és maximálisan tiszteljük az ellenfeleinket."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!