Ten Hag: Casemiro a csapat "cementje"

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag dicsérettel illette Casemirot és a brazil középpályást "cementhez" hasonlította, amely összetartja a csapatot.


Ismét hősiesen helytállva nyert a csapat a West Ham ellen vasárnap az Old Traffordon 1-0 arányban, a korábbi Real Madrid játékos pedig eddigi teljesítményével úgy tűnik véglegesen beverekedte magát a kezdőbe Ten Hag irányítása alatt. 

 

A 18-as mezszámú játékos Christian Eriksen állandó partnerévé vált, együtt karöltve mindvégig irányították a játékot és a mostani győzelemmel együtt a csapat már nyolc meccs óta veretlen.

 

Casemiro dicséretét fokozva, a holland főnök véleménye szerint, ha ő a pályán van, az segít összekötni a játékunkat.

 

"A középpálya cementjének hívom őt" - kezdte mérkőzés utána sajtótájékoztatóján a mester.

 

"Akkor is ha játékban van, akkor is, ha nincs nála labda, különbséget jelent a pályán és jelenléte extra előnyt ad a csapatnak, segít nekik dominálni."

 

"Azért mondom, hogy játékban és játékon kívül is, mert képes uralni a pályát, amivel a többieknek lökést ad ahhoz, hogy csapatként együtt domináljanak a mérkőzésen."

 

 

A 30 éves játékos, aki a Real Madridtól való nyári átigazolása óta mindössze kétszer kapott ki csapatával, Ten Hag irányítása alatt továbbra is szerves része a Vörös Ördögök fejlődésének.

 

Négy mérkőzésre van a csapat a szünettől, amikor is kezdetét veszi a katari világbajnokság, legközelebb pedig a Real Sociedad ellen láthatjuk pályára lépni a Unitedet Spanyolországban, csütörtökön. 

 

Mivel az utóbbi időben a csapat látszólag tele van önbizalommal, Ten Hag ragaszkodott ahhoz, hogy Casemiro tudásával a pályán még inkább segítheti a United játékosait. 

 

"Remekül olvassa a játékot és segíthet a többieknek megtalálni a megfelelő pozíciót" - tette hozzá a holland. "Mind a labdával, vagy anélkül is előrelátó és képes lereagálni a legváratlanabb passzokat is."

 

''A mérkőzés egyik csúcspontja az ő passza volt [Diogo] Dalotnak az első félidőben."

 

"Ő egy igazi top játékos és boldog vagyok, hogy a csapatunkban tudhatjuk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!