Téli edzőtábora és felkészülési meccse is lesz a Unitednek

A Manchester United december elején barátságos mérkőzést vív majd a spanyol első osztályú Cadiz CF ellen a világbajnokság miatti téli szünetben.


A Cadiz elleni összecsapás az első lesz abból a két találkozóból, amelyet a Vörös Ördögök a szezon közben vívnak és december 7-én, a cadizi Nuevo Mirandilla stadionban kerül majd rá sor.

 

De nem csak a mérkőzésre, hanem a Premier League december végi újraindulására való egy hetes felkészülésre is a városban kerül majd sor, ahol Erik ten Hag edzői stábjával a klubnál maradó játékosokkal fog együtt dolgozni.

 

 

A Manchester United sportigazgatója, Johm Murtough így kommentálta a bejelentést:

"Erik és a csapat szép ívű fejlődést mutatott a szezon első részében és fontos, hogy ezt a lendületet a világbajnokság miatt szünet végeztével is fenn tudják tartani. Ez a téli edzőtábor kulcsfontosságú lesz a csapat felkészülése tekintetében a szezon második felére vonatkozóan."

 

"Egy magas minőséget képező, helyi ellenféllel nézünk majd szembe, annak érdekében, hogy a megfelelő erőnléti és élességi állapotba kerüljünk. Az edzőtábor és a mérkőzés emellett lehetőséget nyújthat néhány fiatal tehetségünk számára, hogy megtapasztalják a felnőtt csapat környezetében való edzésmunkát és játékot, emellett pedig szórakoztató klubfutballt biztosítsunk a szurkolóinknak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!