Ten Hag: Nem szeretem a barátságos meccseket

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere azt akarja, hogy csapata minden meccsen győzelemre törekedjen, így a világbajnoki szünet alatt megrendezésre kerülő spanyolországi edzőmeccseken is.


A Vörös Ördögök december 7-én a Cadiz, majd 3 nappal később a Real Betis csapatával fognak találkozni, a két mérkőzést pedig élőben lehet majd követni az MUTV segítségével.

 

A holland menedzser azonban kihangsúlyozta, hogy nem kívánja szimpla barátságos mérkőzéseknek tekinteni ezeket, mivel azt szeretné, hogy a világbajnokságról lemaradó játékosai megmutassák, hogy helyük van akár a felnőtt csapat kezdőjében is, még azt megelőzően, hogy a szezon újraindulna majd a torna végeztével.

 

"Áhh, ők igazán versenyképes csapatok" - mondta a menedzser a Cadizról és a Betisről. "Ez az, amit én szeretek. Nem szeretem a barátságos mérkőzéseket. Nehéz meccsekre van szükség, hogy készen álljunk az újrakezdésre és e szerint készülünk."

 

 

Spanyolország kézenfekvő választás volt a United részéről, hiszen a kellemesebb időjárás is csak jót tehet decemberben. 

 

"Mindig jó a napsütés, 'D' vitamin forrás, bevisszük az 'E' formulát, azaz feltöltődünk energiával. Ezért is választottuk Spanyolországot" - tette hozzá.

 

A Spanyolországban eltöltött időszak lehetővé teszi majd, hogy a Katarban nem szereplő játékosok formában tartsák magukat a szezon újrakezdéséhez. A szünetet megelőzően a Vörös Ördögöknek még 4 mérkőzése van hátra, csütörtök este a Real Sociedad ellen lépnek pályára az Európa-ligában, majd következik az Aston Villa ellen két találkozó, az egyik a Premier League-ben, a másik a Ligakupában, a sort pedig egy londoni utazás zárja a Fulham otthonába.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Real Sociedad - Manchester United

Európa-liga, 6. csoportmérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!