Első Casemiroval folytatott beszélgetése megfogta Ten Hagot

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag magával ragadó betekintést engedett első Casemiroval folytatott beszélgetésébe, amely után át is igazolt a Real Madridtól.


Az ötszörös Bajnokok Ligája győztes játékos augusztusban tette át székhelyét a spanyol fővárosból Manchesterbe és egy rövid alkalmazkodási időszakot követően a Vörös Ördögök középpályájának betonbiztos tagjává, illetve motorjává vált.

 

Ten Hag és Casemiro is részt vettek a Real Sociedad elleni Európa-liga csoportmérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatón San Sebastianban, ahol a holland menedzsert arra kérték, értékelje a 30 éves játékos egyre növekvő jelentőségét csapata szempontjából.

 

"Nemrég azt mondtam, ő a cement az építőkockák között, legyen szó labdabirtoklásról, vagy nélküle való játékról" - kezdte Erik újságíróknak szerdán este.

 

"Látható, hogy mérkőzésről-mérkőzésre egyre jobban képes betölteni ezt a szerepet."

 

"Emellett a csapatunk is folyamatosan fejlődik, szóval nagyon elégedettek vagyunk a mutatott előrelépéssel. Viszont ez egy folyamat, ahol tovább kell mennünk előre, mert még nem vagyunk teljesen elégedettek. Úgy kell hozzáállnunk, hogy "a jó nem elég jó". Holnap (csütörtökön) újabb kihívás vár ránk, de ez egyben egy újabb esély lesz arra is, hogy jobban teljesítsünk."

 

 

Amikor tovább kérdezték Casemiro átigazolásáról és hogy a brazil középpályás vajon miért tudott ennyire jól alkalmazkodni, Ten Hag az első a játékossal folytatatott beszélgetésüket és abbéli vágyát hozta fel, hogy szeretne mindig bizonyítani.

 

"Az első beszélgetésünkkor azt mondta nekem, hogy új kihívásra van szüksége, mert a Real Madriddal mindent megnyert" - tette hozzá.

 

"Még akkor is nagyon fontos tagja volt a Real Madridnak, ők nem is akarták elengedni."

 

"Azonban volt benne egy érzés, amiről azt mondta nekem, 'egy másik klubhoz kell mennem, egy másik bajnokságba, hogy bizonyítsak magamnak', ez pedig mutatja a sikerre való éhségét. Ez nagyon tetszett nekem és az első naptól kezdve ezzel a hozzáállással dolgozott az edzéseken, illetve a mérkőzéseken és bizonyította mindezt."

 

"Tényleg nagyon tetszett és mint mondtam, ő egyre fontosabb és fontosabb lesz a csapatunknak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Real Sociedad - Manchester United

Európa-liga, 6. csoportmérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!