Van de Beek kész megragadni a lehetőséget

Donny van de Beek örül, hogy újra fitt és abban reménykedik, hogy a következő 4 meccsen lehetősége lesz segíteni a Manchester Unitednek.


A holland középpályás nemrég tért vissza sérüléséből és a Sheriff Tiraspol elleni Európa-liga mérkőzésen pályára léphetett csereként, mely találkozót csapata 3-0-ra megnyert, most pedig elutazhatott Spanyolországba és kész pályára lépni a Real Sociedad elleni, csoportelsőségről döntő meccsen.

 

Erik ten Hag, aki az Ajaxnál korábban együtt dolgozott a 25 éves középpályással azt sugallta, hogy Donny képes fenyegetést jelenteni a támadások során, így sokan kíváncsian várják, hogy lesz-e lehetősége bizonyítani még a világbajnoki szünetet megelőzően.

 

"Sérültnek lenni a világ legnehezebb dolga egy játékos számára" - ismerte el Donny a klubmédiának. "A pályán akarok lenni a srácokkal a stadionban, érezni a gyepszőnyeg illatát, ezért különösen nehéz időszak volt ez nekem a sérülés miatt. Örülök, hogy visszatértem és igyekszem folyamatosan egészséges maradni és segíteni akarok a csapatnak."

 

 

"Remekül érzem magam, folytatni fogom a munkát és amikor lehetőséget kapok, akkor igyekszem élni vele."

 

"A múltkori, támadóbb szerepkör is egy módja, amivel segíteni tudom a csapatot, beléphetek az ellenfél védelmébe és talán adhatok néhány gólpasszt is. Mindent megfogok tenni, igyekszem fitt maradni és mindent megteszek a csapatért."

 

Van de Beek örül a Vörös Ördögök sűrű menetrendjének és tisztában van vele, hogy csereként is folyamatosan készen kell állnia. Tudása értékesnek bizonyulhat majd, hiszen a Real Sociedad elleni találkozót követően még lesz két mérkőzése a Unitednek az Aston Villa ellen, majd következik a Fulham is még a szünet előtt.

 

"Igen nehéz időszak van azok mögött a srácok mögött, akik folyamatosan pályán voltak, rengeteg meccset játszottak" - mondta. "Egy ideig kimaradtam, így számomra ez most másabb időszak."

 

A csütörtök esti feladat nehéz, mert legalább két góllal verni kell a spanyol ellenfelet, ráadásul hazai pályáján, de Donny meg van győződve arról, hogy a United képes megtörni a La Real veretlenségi sorozatát és megszerezni a csoport első helyét, ezzel pedig elkerülnék a rájátszást.

 

"Igen, úgy gondolom, hogy megvannak a megfelelő képességeink, hogy ezt megtegyük" - válaszolta, amikor arról kérdezték, hogy a United képes lesz-e kivívni a kétgólos győzelmet a Reale Arenaban.

 

"Győzni megyünk oda, mindent és még annál is többet kell tennünk, hiszen kétgólos különbség kell."

 

"Van elég játékosunk a keretben, akik képesek gólokat szerezni, emellett pedig tökéletes védekezésre is szükségünk van, mert nem kaphatunk gólt. Szóval csütörtökön mindennek jónak kell lennie."

 

"Jó csapatuk van, de nekünk is. Csütörtökön ezt meg kell mutatnunk, sok energiát befektetnünk, hibátlanul védekeznünk és két góllal többet szereznünk, mint ők."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Real Sociedad - Manchester United

Európa-liga, 6. csoportmérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!