Bruno: Garnacho eddig hozzáállása miatt nem kapott lehetőséget

Bruno Fernandes szerint Alejandro Garnacho azért kezdett most egyre több lehetőséget kapni a Manchester United felnőtt csapatában, mert javult a hozzáállása a felkészülési szezon óta.


A Manchester United az Európa-liga csoportkör utolsó mérkőzésén 1-0-ra győzni tudott a Real Sociedad otthonában, köszönhetően a fiatal Garnacho góljának és bár a továbbjutást már korábban kiharcolták, a csoport első helye így sem lett meg nekik. 

 

Találatával a 18 éves játékos lett a legfiatalabb, nem angol nemzetiségű, aki eredményes volt európai kupamérkőzésen a Unitedben, amely rekordot korábban egy bizonyos George Best tartotta.

 

Mindazonáltal Fernandes szerint a szélső nem rendelkezett éppen a legjobb hozzáállással a szezon kezdetén, mostanra azonban az ebben beállt változás miatt kezdte megkapni a bizonyítási lehetőségeket.

 

"Ő korábban is jó volt, de tudja, hogy sokat várunk tőle. Természetesen még mindig nagyon fiatal, de már nagyon jól teljesít."

 

"A szezon elején nem hozta a legjobb formáját. A túrán nem azt a hozzáállást mutatta, amit kellett volna. Ezért nem kapott eddig lehetőséget a bizonyításra."

 

"Most azért kapja meg a bizalmat, mert jobban edz, más a hozzáállása, amikkel kiérdemli a játéklehetőségét."

 

 

A Real Sociedad elleni mérkőzést követő hivatalos sajtótájékoztatóján Erik ten Hag arról beszélt, reményei szerint Garnacho fenn tudja tartani hozzáállását és teljesítményét.

 

"Természetesen csalódottak vagyunk, hogy nem sikerült elérni a célunkat és két gólos vezetést szerezni, de győztünk, nem kaptunk gólt és nagy pozitívum, hogy van egy extra emberünk a támadószekcióban Garnacho személyében, aki nagyon jó fejlődést mutatott be az elmúlt időszakban" - tette hozzá.

 

"Remélem, hogy fenn tudja tartani ezt a mostani hozzáállását, ahol megbízható, láthatóan veszélyes, képes helyzetet kidolgozni, a végső passzokat megadni és gólt is szerezni, szóval egyértelműen jó folyamatban van."


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!