Casemiro elárulta vad gólörömének okát

Casemiro elismerte, hogy nem tudja mi ütött belé a Chelsea elleni egyenlítő gólját követően.


A klubmédia a közelmúltban megkérdezte a brazilt arról, hogy hogyan ünnepelné első gólját a klubban és mind ő, mind a csapattársa, Antony egyet értettek abban, hogy Casemiro karaktere eléggé komoly és ragaszkodik a kidolgozott tervekhez.

 

A drámai egyenlítő találat azonban a  fővárosban egy teljesen más arcát mutatta a középpályásnak aki hangos örömkiáltások közepedte szinte megvadult az egyenlítést követő gólöröm közepedte.

 

Ez még saját magát is meglepte árulta el a hónap legjobbja.

 

"Őszintén szólva nem igazán tudom, hogyan magyarázzam el, hogy mit éreztem akkor, amikor ünnepeltem a gólt" - mondta a klubmédiának. "Igazán fogalmam sincs."

 

"Visszanéztem néhányszor, mert olyan ünneplés volt, amire nem számítottam, főleg a meccs alakulása miatt egy olyan találkozón, amelyen jól játszottunk."

 

 

"Én azt hiszem, hogy talán egy kicsit többet érdemeltünk volna a játék teljes egészét nézve, de amikor megszületett a gól, akkor csak ünnepelni akartam és igazán nem is tudtam, hogy hogyan tegyem ezt, mert annyira boldog voltam."

 

"Fontos volt, hogy sikerült döntetlenre mentenünk a meccset és természetesen, ha az ember segítheti a csapatot akkor az nagyszerű."

 

A világklasszis középpályás örül, hogy a United szurkolóit sikerült lenyűgöznie, de szeretné hangsúlyozni, hogy a legjobban a csapat kollektívája érdekli.

 

"Úgy gondolom, hogy nagyon fontos és sokat jelent egy ilyen díj elnyerése, különösen, ha ezt egy olyan nagy klubnál éred el, mint a Manchester United. De a legfontosabb, hogy hogyan játszunk és az éppen aktuális forma."

 

"Tudjuk, hogy hatalmas elismeréseket lehet kapni a futballban, mint ez a díj is, de ha őszinte akarok lenni, akkor nehéz ezekről beszélni, mert a mérkőzéseken 11 játékos van a pályán, de természetesen nagyon nagy megtiszteltetés, hogy a hónap legjobbjának választottak."

 

"Mint már mondtam is, boldog vagyok. Már ez előtt az elismerés előtt is éreztem a szurkolók igaz szeretetét irántam. A klubnál is mindenki nagyon kedves velem. Ismétlem magam, nagyon nagy dolog ilyen díjat kapni, de szerintem a csapat a legfontosabb."

 

"A csapat a legfontosabb, mert mindenkivel focizol a végén, a teljes keretet felhasználja a menedzser és különböző kombinációkban szerepelsz a társaiddal. Szóval ez kétségtelenül fontos, de mindig gondolni kell  a csapatra is."

 

A dél-amerikai játékos, aki hazáját fogja képviselni a katari világbajnokságon arra buzdította a Vörös Ördögök szurkolóit, hogy továbbra is támogassák őket, hiszen a támogatásuk felbecsülhetetlen.

 

"Nagyon köszönöm mindenkinek azt a szeretetet, amit az első napomtól kezdve kapok" - tette hozzá. "Úgy érzem itt magam, mintha már régóta itt lennék, ezért pedig nagyon hálás vagyok. Köszönöm a szurkolók támogatását idegenben és hazai pályán is, ami egyaránt fontos."

 

"Úgy gondolom, hogy hisznek bennünk és abban, hogy keményen dolgozunk és megteszünk mindent a pályán, amit csak tudunk, hogy mindannyian boldogok legyünk, együtt. Az a legfontosabb, hogy keményen dolgozzunk, hogy képesek legyünk magunkat boldoggá tenni és a szurkolók számára is örömet hozzunk. A ti támogatásotokkal ki fogunk tartani és óriási segítség az, amit a lelátóról tőletek kapunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Aston Villa

Ligakupa 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!