Garnacho: Büszke vagyok, hogy gólt szereztem a Unitedben

Bár csupán néhány hete robban be a felnőtt csapatba, így is őt választották a hónap játékosának.


A fiatal támadó, aki az év elején töltötte be 18. életévét a díj átvételét követően ült le beszélgetni a klubmédiával Carringtonban. Az interjú során mesélt az elmúlt hetek történéseiről, első góljáról és a Fulham elleni győztes találatáról is. 

 

"Megtisztelő számomra, hogy a hónap legjobbjának választottak" - kezdte Garnacho. "Fantasztikus hónap volt számomra. Nagyon boldog vagyok, de az egyéni elismerés mellett a legfontosabb, hogy csapatként is trófeákat nyerjünk."

 

Garnacho Unitedes pályafutásának legszebb időszakaként jellemezte az elmúlt heteket.

 

"A debütálásom a Sheriff Tiraspol elleni találkozón történt, számomra ez a pillanat jelenti karrierem kezdetét. Általában a meccs előtti nap kapjuk meg, hogy kik lesznek a kezdőben és be kell valljam, kicsit ideges voltam, amikor megláttam a nevem először kezdőként, ráadásul az Old Traffordon."

 

"Az első utam haza vezetett ezután és elmondtam a családomnak. Alig hittek a fülüknek és nagyon boldog volt mindenki."

 

 

Az argentin támadónak a második kezdőként pályán töltött találkozóján összejött a gólszerzés is és, bár az első pályára lépése marad számára az egyik legemlékezetesebb pillanat, a San Sebastianban szerzett góljáról is érzelmesen nyilatkozott. 

 

"Azt hiszem eddigi életem legédesebb pillanata volt" - vallotta be. "Ez volt az első gólom profi játékosként."

 

"A családom, a barátaim és mindenki aki fontos ott volt, hogy lássanak és nagyszerű gól volt. Nagyon boldog és büszke voltam arra, hogy gólt szereztem a United mezében."

 

Garnacho köszönetet mondott azoknak a szurkolóknak, akik szavazatukkal támogatták őt, hiszen így David de Gea, illetve Casemiro előtt végzett a voksoláson. Alejandro azt is elárulta, hogy már az utánpótlás csapat játékosaként is érezte a szurkolók szeretetét, még azt megelőzően, hogy felkerült volna a felnőttek közé.

 

"Attól kezdve, hogy megérkeztem csodálatos volt megtapasztalni a szurkolók szeretetét" - mosolygott. "Az utánpótlás csapat mögött állnak folyamatosan és most is ezt tapasztalom, hogy feljutottam a felnőttek közé. Minden pillanatban támogatnak minket."

 

"Szóval szeretném megköszönni mindenkinek, aki rám szavazott, hogy részem lehet ebben az elismerésben."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!