A United továbbra is kivár Van de Beek kapcsán

A Manchester United továbbra is arra vár, hogy több részletet ismerjenek meg középpályásuk, Donny van de Beek térdsérülése kapcsán.


Erik ten Hagot a MUTV-ben kérdezték a középpályás állapotával kapcsolatos friss hírekről, akit a Bournemouth ellen 3-0-ra megnyert bajnoki első félidejének végén kellett lecserélni kedden este.

 

Van de Beek, aki a Cseresznyések ellen támadó középpályásként kapott szerepet a kezdőben, egy Marcos Senesi általi szabálytalanságba sérült bele, amikor az argentin bekk megcsúszott és szerencsétlenül ütközött a 25 éves manchesteri játékossal.

 

"Még nem" - válaszolta a menedzser a klubmédiának, amikor arról kérdezték, tudja-e már, hogy milyen súlyosságú problémáról van szó. 

 

 

"Még mindig vizsgáljuk az állapotát."

 

"Amint teljeskörűen megismertük, befejeztük a folyamatot, akkor jelentkezni fogunk a friss információkkal."

 

Mindazonáltal biztosnak tűnik, hogy a holland kihagyni kényszerül majd egykori klubja, az Everton elleni pénteki randevút az FA-kupában, ahol az előző szezon második felét töltötte kölcsönben.

 

Donny a világbajnokság miatti szünetet követő mindhárom Premier League mérkőzésen szerephez jutott, további információkkal pedig a rendelkezésükre állásuk esetén fog a klub szolgálni. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!