Fanatics Podcast 4. adás: Így verjük meg a Cityt és az Arsenalt

Kedves Manutdfanatics.hu közösség! Elhoztuk nektek a következő Podcast adásunkat, fogyasszátok sok szeretettel.


Kedves Olvasók, ezúttal hallgatókká varázsolnánk át titeket. Felvettük és elhoztuk számotokra a 4. Podcast adásunkat, amiben nagyon érdekes témákat boncolgattunk.

 

Röviden a tartalomról:

 

- Készültünk nektek egy játékkal, amelynek egy nem hétköznapi nyereménye is van. Mi is az pontosan? Az adásból megtudható!

- Beszélgettünk az elmúlt időszakról. A United 6/6 győzelemmel tért vissza a világbajnokság után, ami nem kis teljesítmény.

- Röviden kitértünk az aktuális átigazolási történésekre [nem, most már nem beszéltünk (sokat) Ronaldoról]. Megnéztük egy kicsit Dubravka és Butland szerepét a csapatban, valamint reagáltunk Gakpo és Felix riválishoz igazolására. Megpróbáltuk bevonzani Weghorst érkezését, ha már Erik is úgy néz ki, hogy benne bízik a limitált lehetőségek miatt.

- Az utolsó 60 percben boncolgattuk a Manchester City és  Arsenal elleni közelgő rangadókat a Taktikai Mágnestábla szemszögén keresztül. Erre Szép Szabolcs, a rovat vezetője egy csak erre az alkalomra készülő prezentációt is legyártott a szerkesztő társaknak. 

 

Szereplők:

Lakner Péter - főszerkesztő, a Manchester United Fanatics Klub elnöke

Balog Attila – főszerkesztő

Zsalutkó Dávid – lelkes olvasó, podcast szerkesztő, a negyedik adás műsorvezetője

Szép Szabolcs - Taktikai Mágnestábla "atyja"


 

Ha tetszett a videó, akkor kérünk, hogy iratkozz fel a ManutdFanatics.hu Youtube csatornájára, így egyből értesülni fogsz a közelgő tartalmakról. Köszönjük a támogatásod. Nem maradt más hátra, mint belehallgatni az adásba!

 

 

 

 

Az előző részek tartalmából:

 

A 3. adásunkkal búcsúztattuk az előző évet, ha esetleg véletlenül kimaradt az ünnepi forgatagban, még nyugodtan lehet pótolni a Youtube csatornánkon vagy a Spotify elérhetőségen keresztül.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!