Van de Beek kidőlt a szezonra

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag megerősítette, hogy középpályása, Donny van de Beek térd sérülés miatt kihagyni kényszerül a 2022/23-as szezon hátralévő részét.


A 25 éves játékosnak a január eleji, Bournemouth elleni hazai bajnokin kellett idő előtt elhagynia a pályát, amikor a végül 3-0-ra végződött mérkőzésen Marcos Senesivel ütközött. 

 

Ten Hag akkor arról számolt be, hogy még tanulmányozniuk kell Van de Beek problémájának súlyosságát, de a holland menedzser elárulta, hogy a korábbi Ajax irányító hosszabb oldalvonalon túli időszakra számíthat.

 

Mindazonáltal a menedzser egyértelmű volt a rehabilitációját már megkezdő honfitársa felé megfogalmazott üzenetében.

 

 

"Szerintem ez egy eléggé pozitív hír" - kezdte Ten Hag a klubmédiának Carringtonban.

 

"Természetesen az rossz, hogy az egész hátralévő szezonra kidőlt, de a jó az, hogy hosszabb távon rendben lesz a térde és készen fog állni arra, hogy újra a legmagasabb szinten játszhasson és velünk együtt kezdhesse meg a nyári felkészülési szezont."

 

Azt követően, hogy Van de Beek pályára lépett a Cseresznyések ellen, a Vörös Ördögök színeiben összesen 10 alkalommal szerepelt ebben a szezonban, miután visszatért az Evertonnál töltött kölcsönidőszakából.

 

Miután négyszer volt kezdő Ten Hag irányítása alatt, most egyértelműen a nyári felkészülési szezonra való felépülése lehet a célja. 

 

A klubnál mindenki gyors gyógyulást kíván Donny-nak.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!