Casemiro: Azt teszem, amit mindig is csináltam

Casemiro a Manchester United egyik kiemelkedően teljesítő játékosa a szezonban.


A brazil válogatott játékos fizikális képességével és intelligenciájával irányítja a meccseket, hozzáállása és győztes mentalitása pedig szintén kiemelkedő.

 

A 18-as mezszámot viselő játékos viszont azt mondja, hogy Erik ten Hag irányítása alatt ugyan azt a szerepkört tölti be, mint előző klubjánál, ahol pályafutása legjavát töltötte.

 

A középpálya vezére az ICS-nek adott interjújában elmagyarázta szerepét és felfedte azt is, hogy pontosan mit is vár tőle a holland menedzser.

 

"Nagyon intelligens edző" - mondta Casemiro Ten Hagról. "Tudja, hogy mit kérhet a játékosaitól. Semmit olyat nem kért tőlem sem, amit ne tudnék megtenni a csapatért. Van, hogy a menedzser módosít aa dolgokon, de nem kér mást, mint amit egész pályafutásom során csináltam."

 

"Nincs különleges elvárás, de persze a liga és a meccsek ritmusa lehetővé teszi azt, hogy többet előre tudjak lépni."

 

 

"Mindenki, beleértve a menedzsert is tudja, hogy az én elsődleges feladatom, hogy egyensúlyt teremtsek a pályán, hogy támogassam a társakat a védőktől a támadókig, hogy fedezetet nyújtsak a társaknak és a középpálya hátuljáról jó minőségű passzokat adjak. Ez semmiben nem különbözik attól, amit eddig is csináltam."

 

Casemirot a Vörös Ördögök legjobbjának választották októberben, jelenléte pedig létfontosságú Ten Hag csapata számára, a brazilt pedig lenyűgözte, ahogy a holland és edzői stábja nem engedik, hogy a színvonal visszaessen. 

 

"Ő egy olyan menedzser, aki a győzelem megszállottja. Kevés ilyen menedzserrel találkoztam pályafutásom során. Ő mindig nyerni akar és az edzéseken is mindig a legjobbat várja. Ő egy keményen dolgozó menedzser, aki az összes játékostól megköveteli, hogy mindig a tudásuk legjavát hozzák és ez fontos számunkra."

 

"Úgy tekintek rá, mint a menedzserre, aki a United fejlődését, növekedését szeretné látni és ez a tulajdonság nem csak benne, hanem az edzői stábjának többi tagjában is megvan, akik mindenben követik a példáját."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League, 20. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!