Martinez: Meg kell ölnünk az ellenfelek játékát

Lisandro Martinez, a Manchester United védője szerint a Vörös Ördögök nem voltak elég élesek az Arsenallal szemben és emiatt kaptak ki 3-2-re az Emirates Stadionban vasárnap délután.


A United szerezte meg a vezetést az első félidőben Marcus Rashford révén, majd még a szünet előtt Nketiah egyenlíteni tudott.

 

A második játékrészben Martinez fejese már a vendég csapat számára jelentett egalizálást, miután Saka találatával fordítani tudtak az Ágyúsok, az utolsó pillanatban azonban Nketiah ismét betalált, ezzel pedig Artetaék megszerezték mindhárom bajnoki pontot.

 

A vereséget követően argentin védőnk csalódottságának adott hangot.

 

"Mind csalódottak vagyunk" - mondta az MUTV-nek adott interjújában. "Szerettük volna megnyerni a meccset és nem sikerült és most nagyon csalódottak vagyunk."

 

"De erősek vagyunk és folytatnunk kell a harcot és megyünk, hogy megnyerjük a következőt."

 

Martinez úgy véli, hogy a Vörös Ördögöknek megvoltak a lehetőségeik, hogy legyűrjék az Ágyúsokat, viszont megsínylették a koncentráció hiányát Arteta fiaival szemben.

 

 

"Azt hiszem megnyerhettük volna a meccset" - mondta. "De ez a részletekről szól. Ha nem fókuszálsz mindre, akkor nem nyerhetsz."

 

"Erősnek kell lennünk és tanulnunk az ilyenekből. Ez nem eshet meg újra, biztosan nem. Maximálisan a játékunkra kell koncentrálnunk és meg kell ölnünk az ellenfél játékát. Nyernünk kell."

 

Martinez örült első találatának a Unitedben, de összességében úgy gondolja, hogy a vereség sokkal több tanulsággal szolgál számára.

 

A belső védő most már a következő meccsre koncentrál, ami szerda este lesz a Nottingham Forest ellen. A tét pedig a Ligakupa döntőjébe jutás.

 

"Bizony, nagy álmom volt, hogy megszerezzem első gólomat itt a Manchester Unitedben. Nagyon örülök, hogy sikerült, de végül az eredmény nem olyan lett, amit szeretnék. Folytatnunk kell."

 

"Nincs egy napunk sem, hogy keseregjünk" - tette hozzá.

 

"Holnap mennünk kell és ismét kiállnunk. Mennünk kell előre a következő győzelemért."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!