Ten Hag: Az elszántságunk lesz a kulcs a Forest ellen

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag ragaszkodott ahhoz, hogy játékosainak nagy elszántsággal kell fellépniük a Nottingham Forest elleni Ligakupa elődöntő visszavágóján.


A múlt heti 0-3-as sikert követően magabiztosan várhatják a visszavágót a Vörös Ördögök az Old Traffordon. A kényelmes pozíciót biztosító előnyt pedig Marcus Rashford, Wout Weghorst és Bruno Fernadnes találatainak köszönhetik.

 

A Forestnek azonban nincs veszítenivalója és abban a reményben érkeznek az Álmok Színházába, hogy megfordítják a számukra jelenleg kiesést érő eredményt, Ten Hag pedig azt szeretné, ha csapata maximális erőbedobással állna bele a mérkőzésbe, hogy bebiztosítsák helyüket a Ligakupa londoni fináléjába.

 

"A lehető legelszántabban kell belemennünk a szerda esti találkozóba, mert ez egy trófea megnyerésének a lehetősége és ott szeretnénk lenni a Wembley-ben" - kezdte a menedzser a klubmédiának adott interjújában.

 

"Rég volt, hogy a Manchester United döntőbe jutott és az a célunk, hogy megnyerjük a sorozatot. Tehát mindent meg kell tennünk ezért, ami azt jelenti, hogy maximálisan összpontosítunk, minden energiánkat mozgósítanunk kell és kidolgoznunk egy jó tervet."

 

 

"Egy jó csapattal, a Nottingham Foresttel állunk szemben, akik nagyon jól játszanak. Ezzel tisztában kell lennünk, ahogy azzal is, hogy a sorsunk a saját kezünkben van."

 

A United lenyűgöző teljesítményt nyújt a világbajnoki szünet óta, hiszen Ten Hag csapata hazai pályán veretlen, a zsinórban megnyert hazai mérőzések pedig növelik a játékosok önbizalmát.

 

Erik elárulta, hogy érzi a jó légkört csapata körül és elmondta azt is, hogy tisztában van azzal, hogy a régóta trófeára vágyó szurkolók számára mit jelentene az, ha bejutnának a Wembley-ben megrendezésre kerülő döntőbe.

 

"Nagyszerű, ahogy a hangulatt is biztos az lesz szerda este a szurkolóinknak köszönhetően" - tette hozzá a holland. "A szurkolók mögöttünk állnak és nekünk is meg kell mindent tennünk. Profinak kell lennünk és készen kell állnunk a mérkőzésre és nekünk kell irányítanunk."

 

"Fontos, hogy csakis így közelíthetjük meg ezt a találkozót, a játékosoknak pedig el kell végezniük a feladatukat."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Nottingham Forest

Ligakupa, elődöntő - 2. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!