Melyik poszton játszik vasárnap Rashford?

Erik ten Hagot Marcus Rashford pozíciójáról kérdezték, miután a csatár szezonbeli 20. gólját szerezte a Leeds United elleni 2-2-es döntetlen alkalmával.


Az angol sztár bárhol játszhat a támadósorban, a jobb oldalon kezdett, a bal oldalon Alejandro Garnacho mutatkozott be Antony hiányában sérülés miatt.
Marcus a második félidő elején a bal oldalra került, Sancho és Pellistri beállása után pedig középre.

 

A kirobbanó formában lévő 25 éves játékos kézenfekvő téma volt a meccset követően.

 

Ten Hag nem értett egyet azzal a felvetéssel, hogy Rashford nem olyan hatékony, amikor a jobb oldalon játszik és kijelentette: "A Burnley ellen jobbról szerzett szép gólt. Marcus bárhonnan képes gólt szerezni, nem számít, hogy jobb, vagy bal oldalon, vagy középen játszik. Mindenhonnan gólt szerez, ahogy ma is."

 

A csatár középre helyezéséről Erik az alábbit mondta: "Nehéz elemezni, de úgy gondolom, hogy miután ezt a változtatást végrehajtottuk az ellenfélnek nehezebb lett a dolga, mert megváltozott a csapat dinamikája. A védők nem számítottak rá."

 

"Egy bizonyos támadásra számítanak, aztán hirtelen minden megváltozik, ahol nem csak Rashfordot helyezzük át, hanem Sanchót és Pellistrit is. Ez megváltoztatja a játékot, ahogy szombaton is történt, szerintem akkor is profitált ebből."

 

 

A menedzsertől megkérdezték, hogy Rashford az Elland Roadon közepén kezd-e, és azt válaszolta: „Először ezt a meccset elemezzük, majd elgondolkodunk a következőn. Aztán meglátjuk, hogy áll a csapat és döntünk."

 

"Nagyon örülök, hogy Marcus minden pozícióból gólt szerez. Látod a statisztikáit, balról, jobbról, középről is szerez gólokat. Nem számít. Ő mindig egy jó lehetőség a jobb oldalon, de tudjuk mozgatni és ez új dinamikát ad a játékunknak."

 

Rashford eltökélt szándéka, hogy Nyugat-Yorkshire-ben ismét a hálóba találjon, a Vörös Ördögök jelen pillanatban a harmadik helyen állnak, három ponttal megelőzve a Newcastle Unitedet.

 

Ligakupa-döntős ellenfelünk azonban egy meccsel kevesebbe játszott, így mindent meg kell tennünk a legjobb négybe kerüléshez.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!