Pellistri izgatott, hogy visszatérhet a Nou Campba

A Manchester United szélsője, Facundo Pellistri már alig várja, hogy újra megtapasztalhassa a világfutball egyik katedrálisának légkörét, amikor a Vörös Ördögök csütörtökön a Nou Campba látogatnak.


Pellistri az Alaves csapatánál volt kölcsönben, amikor 2021. októberében 1-1-es döntetlent értek el a katalánok ellen.

 

A Ronaldo Koeman menesztése utáni első meccsen az akkor még küszködő Barca szerzett vezetést Memphis Depay révén, de Luis Rioja góljával pillanatokkal később egyenlített a vendégcsapat, amely sajnos azonban kiesett a szezon végén a La Ligából.

 

Most - majdnem 18 hónappal később - a Barcelona és Pellistri is nagyon más helyzetben van,  de az uruguayi ismét a Nou Campba készül.

 

A legendás középpályás, Xavi irányítása alatt álló Barcelona Európa egyik legjobb formában lévő csapata, amely úgy vezeti 11 ponttal a La Ligát, hogy közben csak hét gólt kapott.

 

Eközben Facundo abban reménykedik, hogy csütörtökön debütálhat az Európa-ligában a spanyol éllovas ellen, miután számos biztató teljesítményt nyújtott januári mérkőzései során.

 

 

"Egy csodálatos csapattal fogunk játszani, a világ egyik legnagyobb klubjával. Készen kell állnunk" – mondta hétfőn izgatottan Pellistri.

 

"Már ismerem a Camp Nout. Ez egy gyönyörű, óriási stadion."

 

"Győzni utazunk oda, készek vagyunk megnyerni a csatát."

 

A United továbbra is mind a négy fronton küzd, hiszen a Premier League harmadik helyén állunk és a Newcastle United elleni Ligakupa döntőre készülünk.

 

Meg kell mérkőznünk az FA kupa ötödik fordulójában a West Ham Uniteddel is, de a szezon végéig már nem nagyon lesznek könnyű mérkőzések, főként akkor nem, ha Erik ten Hag csapata – ahogy Pellistri is reméli – messzire jut minden sorozatban.
 

"Minden címért harcolunk. Mindet meg akarjuk nyerni és az Európa-liga is ezek közé tartozik" – tette hozzá az uruguayi.

 

"Készen fogunk állni a mérkőzésre. Egy szép stadionban, egy jó csapat ellen, szóval hihetetlen meccs lesz.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!