Dalot: A csapat minden játékosa fontos

Diogo Dalot úgy véli, hogy a csapat harmóniája és a játékosok morálja segíteni fogja a Manchester Unitedet céljaink elérésében, nem csak ebben a szezonban, hanem a jövőben is.


Erik ten Hag menedzser rotálhatott annak érdekében, hogy sikerrel vegyék a Vörös Ördögök az előttük álló zsúfolt hetet, de számos döntést kell még megmeghoznia a Barcelona elleni Európa-liga visszavágó előtt.

 

A menedzser számára elengedhetetlen, hogy tudja, mindenkiben megbízhat, hogy elvégzi a feladatát akár kezdőként, akár a kispadról száll be és Dalot elismeri, hogy ez a világbajnokság óta tartó lenyűgöző forma kulcsa.

 

"Nyilvánvalóan sűrű a program, de az utóbbi néhány mérkőzésen megmutattuk, hogy egy csapat vagyunk" - mondta Dalot a United Review-nak. "Sok játékos a kispadról beszállva jelenti a különbséget.”

 

"Rengeteg a rotáció, de még így is jönnek az eredmények és a teljesítmény. Meg tudjuk mutatni, hogy csapatként jól teljesítünk és erre szeretnénk építeni a jövőben is. Minden játékos számít és mindenki részese a csapatnak.

 

"Ez segít nekünk és jobbá tesz bennünket, hogy sikeresek legyünk az ilyen sűrű időszakban is."

 

 

Dalot játszott a Barcelona elleni két Bajnokok Ligája mérkőzésen 2019-ben, amikor 4-0-s összesítéssel kiestünk, de reméli, hogy a Nou Campban elért 2-2-es döntetlen után a visszavágó hármas sípszava után egészen más lesz a hangulat az Old Traffordon.

 

"Úgy értem, egészen más mérkőzések ezek, mint akkoriban" - magyarázta. "Az egyetlen dolog, ami ugyanaz, a meccsek körüli hangulat. Az elvárás egy magas színvonalú, izgalmas mérkőzés és szerintem a szurkolók élvezni fogják. Mi is megpróbáljuk majd élvezni és remélhetőleg a végén ünnepelhetünk.”

 

"Nyilvánvaló, hogy az ilyen mérkőzések sok mindent meghatároznak - ha magasabb szintre szeretnénk lépni, ha trófeákat akarunk nyerni és ott akarunk lenni a legjobb európai küzdelmekben, akkor meg kell mutatnunk, hogy meg tudjuk nyerni ezeket a meccseket.

 

"Azt hiszem, jelenleg nincs nálunk megfelelőbb együttes, hogy megmérkőzzön a világ egyik legjobb csapatával és nekünk készen kell állnunk, meg kell próbálnunk megnyerni ezt a találkozót."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!