Rashford lett februárban a Hónap Játékosa

A Manchester United hőse, Marcus Rashford zsinórban harmadik alkalommal nyerte el a 'Hónap Játékosa' díjat, miután februárban is csúcsformában teljesített.


Joggal mondhatjuk, hogy a múlt hónap emlékezetes volt, miután a Vörös Ördögök búcsúztatták a Barcelonát az Európa-ligában, a Premier League-ben 10 pontot szereztek a lehetséges 12-ből, valamint magasba emelték a Ligakupát.

 

A United több játékosa is esélyes lehetett volna a februári díjra, de Rashford Casemirot és Fredet maga mögé utasítva december és január után ismét elnyerte azt.

 

Marcus februárban hét gólt szerzett a Vörös Ördögök színeiben, miközben három 'Mérkőzés Embere' díjat is begyűjtött.

 

Különösen kiemelendő a Nou Campban nyújtott teljesítménye, amikor tízes számú játékosunk hathatós közreműködésével 2-2-es döntetlent ért el a csapat.

 

Marcus a vállán vitte a csapatot, a második félidőben egy remek befejezés után egyenlített, majd Raphinha mellett elhúzva veszélyesen lőtte be a labdát középre, amely a védő Jules Kounde-ról a hálóba vágódott.

 

 

Rashford nyerte a 'Mérkőzés Embere' díjat ezen a mérkőzésen, a Leeds elleni, idegenbeli győzelem alkalmával, ahol fejes gólt szerzett, valamint a Leicester City elleni 2-0-s hazai győzelemnél, ott ugyanis duplázni tudott.

 

A 25 éves játékos egy újabb sziporkázó hónapot koronázott meg azzal, hogy megszerezte a második gólunkat a Newcastle elleni 2-0-s Ligakupa-döntőn a Wembleyben, megtörve ezzel a Vörös Ördögök hat éve tartó trófea nélküli időszakát.

 

Ezzel a góllal Rashford eddigi, szezonbeli mérlege 25 találatra nőtt, de kétségtelenül arra törekszik, hogy ezt a számot a következő hónapokban még tovább növelje.

 

A szurkolói szavazás alapján Marcus a voksok 47 százalékát szerezte meg Casemiro 42, illetve Fred 12 százalékával szemben.

 

Mindkét brazil lenyűgöző volt februárban, de Rashford hatása és góljai felülmúlták őket, így ő nyerte el a United 'Hónap Játékosa' díjat februárban, ami a harmadik elismerése zsinórban.

 

Gratulálunk, Marcus!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!