Malacia: Energiát adunk egymásnak

Tyrell Malacia úgy véli, hogy a Manchester United még több sikert érhet el ebben a szezonban, mivel a Vörös Ördögök a februári Ligakupa-diadalra szeretnének építeni a Wembleyben.


A válogatott játékos célja, hogy szerepet kapjon Hollandia 2024-es Európa-bajnoki selejtezőin péntek este Franciaország és hétfőn Gibraltár ellen, mielőtt visszatérne a Unitedhez a 2022/23-as szezon utolsó két hónapjára.

 

Malacia eddig 30 alkalommal lépett pályára debütáló szezonjában a klubnál és fontos szerepet kaphat áprilisban, amikor Erik ten Hag csapatára kilenc mérkőzés vár három különböző sorozatban, kezdve a Premier League-ben a nagy rivális Newcastle United elleni rangadóval.

 

A 23 éves játékos biztos benne, hogy a United jó irányba halad és kifejtette, mit kell tennie neki és csapattársainak a további trófeákért folytatott harcban.

 

"Jó csapatunk van, jó tulajdonságokkal, de koncentrálnunk és folyamatosan fejlődnünk kell" - mondta Malacia a klubsajtónak adott exkluzív interjújában.

 

"Minden lehetséges."

 

A holland védő jól beilleszkedett Manchesterbe, mióta tavaly nyáron a Feyenoordtól átigazolt és szoros kötelékeket alakított ki csapattársaival.

 

Amikor a Marcus Rashforddal a bal szélen kialakult virágzó kapcsolatáról kérdezték, Tyrell így válaszolt: "Energiát adunk egymásnak, sokat beszélünk egymással és az öltözőben egymás mellett ülünk. Jó a kapcsolatunk, ez fontos, és ez látszik a pályán is.”

 

 

Malacia beszélt a Luke Shaw-val való kapcsolatáról is, mivel a duó egészséges csatát vív a balhátvéd posztért Ten Hag kezdő tizenegyében.

 

"Ugyanaz a helyzet, mint Marcusszal - jó a kapcsolatunk, és sokat beszélgetünk egymással. Ő [Luke] már elég régóta itt van, és tudja, hogyan működik minden a pályán és a klubnál."

 

"Ha kérdésem van, mindig megkérdezhetem és ő segít nekem."

 

Miközben az Old Traffordon ugyanazon a poszton versenyeztek, Malacia és Shaw azt is megtapasztalta, milyen, ha egymás mellett játszanak, utóbbi sokoldalúsága és középhátvédként való bevethetősége miatt erre is lehetőségük volt.

 

"Tudom, hogy mire képes - jó a labdával” - mondta Tyrell.

 

"Azt hiszem, az edző is ismeri a kvalitásait, ezért tette oda [középhátvédnek]. Az edző tudja, hogy mit csinál."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!