Csapathírek az Everton meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag friss hírekkel szolgált Luke Shaw és Christian Eriksen állapotával kapcsolatban a szombati, Everton elleni hazai bajnokit megelőzően.


Shaw-t a szerdai, Brentford ellen 1-0-ra megnyert bajnokin sérülés miatt kellett lecserélni és a hétvégén nem fog rendelkezésre állni Sean Dyche legénységével szemben sem.

 

Másutt viszont vannak jó hírek is, Christian Eriksen ugyanis visszatérhet a meccsnapi keretbe miután fotósok lencsevégre kapták amint Carringtonban társaival együtt edz.

 

Bár Shaw legutóbbi sérülésének súlyosságára nem derült fény, Ten Hagot a média képviselői arról kérdezték, hogy holnap mindkét játékosra számíthat-e a Stolverkosok elleni ütközetkor.

 

"Luke Shaw holnap nem lesz bevethető" -  kezdte a menedzser.

 

"És még meg kell látnunk, hogy a következő hetekben hogyan alakul az állapota."

 

"A jó hír viszont az, hogy Christian Eriksen újra edz és holnap visszatérhet a meccsnapi keretbe is."

 

 

Miután a Vörös Ördögök 14-ese január óta nem állhatott csapata rendelkezésére, így ez egy nagyon régóta várt visszatérés lesz a korábbi brentfordi játékos számára, akit a hét közben már a lelátón fotóztak le egykori csapata legyőzésekor.

 

Attól tartva, hogy Eriksen sérülése súlyosabb lesz, mint azt először gondolták, Ten Hag öröméről számolt be azt illetően, hogy a hétvégén újra játékosai között üdvözölheti majd a 31 éves középpályást.

 

"Szerintem egy teljesen szükségtelen eset miatt történt" - tette hozzá.

 

"Nagyon mérges voltam amiatt a becsúszás miatt és hosszú időre távol volt tőlünk  - először attól féltünk, hogy az egész szezonra elveszítettük őt, de nagyon jó munkát végzett a visszatérése érdekében."

 

"Azt gondolom, hogy az orvosi stáb is nagyszerűen tette a dolgát, a közös munkának köszönhetően pedig már vissza is térhet a keretbe, így pedig számolhatunk vele a szezon utolsó periódusában. Ennek kimondottan örülünk."

 

Casemiro négy mérkőzéses eltiltása utolsó állomását tölti majd a liverpooliakkal szemben, ezért ő még nem lehet tagja a holnapi meccsnapi keretnek.

 

Alejandro Garnacho továbbra is a Southampton elleni gólnélüli döntetlen alkalmával elszenvedett bokasérüléséből lábadozik és Tom Heaton is hasonló probléma miatt nem lesz számításba vehető.

 

Donny van de Beek a teljes szezonra kidőlt januári térdműtétjét követően.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Everton

Premier League, 30. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!