Közeleg Van de Beek visszatérése

Donny van de Beek elárulta, hogy már nincs messze a visszatérése mivel felépülése egyre gyorsabban halad.


A holland középpályás a Bournemouth elleni 3-0-s, Old Traffordon aratott győzelem óta nem léphetett pályára és kis híján a teljes hátralévő szezont ki kellett hagynia. Donny azonban keményen dolgozott azon, hogy mielőbb visszatérhessen és nemrég bíztató képeket posztolt az edzőteremből a közösségi médiában. 

 

"Nagyon leköt a sérülésem utáni felépülés, de szerencsére minden jól megy. Nehéz ennyi időt kivárni, de hamarosan teljes képet kapok, hogy hogy mennek a dolgok. Sokat dolgozok az edzőterembe és egyre közelebb vagyok a pályára lépéshez. Ami nagyon pozitív."

 

Van de Beek, aki 2020 szeptemberében csatlakozott a Unitedhez az Ajax csapatától 10 alkalommal lépett idén pályára a térdsérüléséig. A fiatal játékos elárulta, hogy nagyon nehéz a pálya mellől nézni csapatának mérkőzéseit, ugyanakkor elárulta, hogy nagyon sokat jelent számára társai támogatása.

 

 

"Nagyon furcsa, mert ott szeretnék lenni a srácokkal a pályán. De most ez van, így a pálya mellől támogatom őket. Nagyon sokat segítettek és mindig kérdezik, hogy megy sorom, hogy van a térdem. Nagyon jó társak és támogatnak, ami nagyon jó érzés."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!