Eriksen elmondja, mit adhat Hojlund a Unitednek

Christian Eriksen megtörte a csendet, miután a Manchester United új csatára, Rasmus Hojlund "Christian ügynök"-nek nevezte honfitársát.


Hojlund a múlt héten írt alá a Vörös Ördögökhöz, ezzel Erik ten Hag harmadik nyári szerzeménye lett, Mason Mount és Andre Onana érkezése után.

 

Rasmus érkezésekor elmondta, hogy dán válogatott csapattársa, Eriksen kulcsszerepet játszott abban, hogy az Old Traffordra költözött.

 

"Még nem fizetett nekem, úgyhogy nem tudom, honnan veszi ezt az ‘ügynököt’. Még nem kaptam semmilyen jutalékot!" Ez volt Eriksen válasza, amikor a becenevét firtató kérdést tették fel neki.

 

"Természetesen beszéltem a menedzserrel Rasmusról korábban, és beszéltem Rasmussal a klubról, szóval ilyen értelemben persze elmondtam neki mindent a klubról, aztán nyilván akkor is azt mondtam neki, hogy az ő döntése, hogy hova akar menni, és hol látja magát szívesen. És szerencsére ez itt történt."

 

"Remélem, hogy hoz majd néhány gólt, de mindenképpen komoly akaratot fog hozni. Ő egy presszingelő játékos, jó technikával, jó futásokkal. Mint egy igazi kilences. Remélem, hogy itt egy nagyon erős játékossá tud válni."

 

 

Ugyanezen a napon Eriksen interjút adott a klubmédiának a közelgő 2023/24-es szezonról, amelyben megosztotta ambícióit.

 

"Remélem, hogy elől tudunk végezni, meglátjuk, hol tartunk, de mindenképpen trófeákat akarunk nyerni" - jelentette ki.

 

"Az előző szezonban volt egy, de mindenképpen szeretnénk, ha versenyben tudnánk maradni. A harmadik helyen végeztünk, ami természetesen nem rossz, de szeretnénk még feljebb lépni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!