Bruno: Nem használtuk ki a helyzeteinket

Bruno Fernandes szerint a Manchester Unitednek meg kell értenie az elkövetett hibákat, és le kell vonnia a tanulságokat a Tottenham Hotspur elleni szombati vereségből.


A szórakoztató első félidő során sokkal inkább a Vörös Ördögök voltak a dominánsak, hiszen Bruno, Antony, Alejandro Garnacho, Marcus Rashford és Raphael Varane is közel járt a gólszerzéshez.

 

De Pape Sarr találata és Lisandro Martinez öngólja a második félidőben 2-0-s győzelmet hozott a vendéglátóknak.

 

A Tottenham Hotspur Stadionban lejátszott mérkőzés után a MUTV-nek nyilatkozva kapitányunk úgy vélte, hogy a Vörös Ördögök vereségének fő okai a kihagyott lehetőségek voltak.

 

"Sok lehetőségünk volt arra, hogy gólt szerezzünk" - mondta Stewart Gardnernek. "Nekem az első félidőben volt egy nagy lehetőségem. Bárhogyan is, de gólt kellett volna szereznem. Meg kellett volna találnom a módját annak, hogy fejjel betaláljak. Nem sikerült, és miután a második félidő [korai] pillanatában kaptunk egy gólt, utána nehéz volt visszajönni a meccsbe."

 

"Még mindig volt lehetőségünk, amiből kapufa lett, és több is volt a kontráknál, amit jobban is csinálhattunk volna az utolsó passznál vagy az utolsó pillanatban, de ma nyilvánvalóan sokkal jobb futballt játszottunk, mint a Wolves ellen. Több lehetőséget teremtettünk. Nem voltunk elég kíméletlenek a kapu előtt. Nem lőttünk gólt, így nem szereztünk pontot."

 

Az első 45 percben kihagyott fejese reflektálva Bruno elismerte: "Túl sokat néztem a kapust ahelyett, hogy a labdára koncentráltam volna, és nyilvánvalóan az utolsó pillanatban nem úgy értem a labdához, ahogyan kellett volna. Akárhogy is, de célba kell juttatnom a labdát."

 

Bruno úgy érezte, hogy a United végig meccsben volt, még akkor is, amikor a második félidőben hátrányba került, de elismerte, hogy a nyitógól a Spurs javára billentette a mérleg nyelvét.

 

 

"Természetesen a stadionban uralkodó hangulat megváltozott" - mondta portugál középpályásunk. "Megkapták a motivációt, az ő oldalukon ez magasabb volt. A szurkolók lökést adnak nekik. De akárhogy is, még mindig volt néhány lehetőségünk, ahol gólt szerezhettünk volna, de nem sikerült. És utána kaptuk a második gólt, és onnantól kezdve csak próbáltunk valahogy egy gólt szerezni, többen mentünk előre, adtunk nekik néhány kontra lehetőséget, és esélyt, hogy náluk legyen a labda."

 

És nyilvánvalóan megvan bennük a minőség, a játékosaik jók a labdával. Nagyon jó meccset játszottak. Agresszívek voltak, és a második félidőben, az utolsó 20 percben tudták irányítani a játékot."

 

"Benne voltunk a meccsben. Érezhettük, hogy bármelyik pillanatban kijöhet belőle valami, ami nagy esélyt jelenthet számunkra. De ahogy mondtam, megvoltak a lehetőségeink, de meg kell ragadnunk őket. És ismétlem magam, megvolt a lehetőség, de be is kell fejezni. Nekem kellett volna vezetéshez juttatnom a csapatot, és utána teljesen más lett volna a játék."

 

"Tudjuk, hogy mindig ott vannak a szurkolóink, ott lesznek, és szorítani fognak értünk. Szóval azt hiszem, meg kell értenünk, hogy jó helyzetben vagyunk. Ez még mindig a szezon eleje. Nyilván nem akarunk rögtön pontokat veszíteni, de akkor is megtettük. Nem tehetünk mást, mint felkészülünk a következő meccsre, és megszerezzük a három pontot."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!