Mason Greenwood közleménye

Greenwood is közleménnyel jelentkezett a klub mai bejelentését követően.


Azzal szeretném kezdeni, hogy megértem, hogy az emberek a közösségi médiában látottak és hallottak alapján elítélnek engem és tudom, hogy a legrosszabbra gondolnak.

 

Arra neveltek, hogy az erőszak és a bántalmazás bármilyen kapcsolatban helytelen. Nem tettem meg azt, amivel vádoltak és februárban minden vádpont alól fel is mentettek. Teljesen elfogadom azonban, hogy hibákat követtem el a kapcsolatomban és vállalom a felelősséget azokért a helyzetkért, amelyek a közösségi médiában megjelent bejegyzéshez vezettek. 

 

Megtanultam, hogy felelős vagyok a tetteimért és, hogy profi labdarúgóként jó példát kell mutatnom, ahogy apaként is és most erre koncentrálok.

 

 

A mai döntés a Manchester United, a családom és a köztem folyó együttműködési folyamat része volt. A legjobb döntés mindannyiunk számára, hogy ha az Old Traffordtól távol folytatom labdarúgó-pályafutásomat olyan helyen, ahol a jelenlétem nem fogja zavarni a klubot. 

 

Köszönöm a klubnak a támogatást, mióta 7 évesen csatlakoztam. Egy részem mindig United játékos marad. 

 

Rendkívül hálás vagyok a családomnak és minden szerettemnek a támogatásáért, most pedig nekem kell viszonoznom a körülöttem lévők bizalmát. Szeretnék jobb játékos lenni, de ami mégfontosabb, jó apa, jobb ember és szeretném pozitívan kamatoztatni a tehetségem a pályán és azon kívül is.


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!