Garcia: Megérdemeltük a győzelmet

Lucia Garcia, a Manchester United női alakulat támadója elégedett volt a Vörös Ördögök által mutatott játékkal, amellyel 2-1-es arányban legyőzték az Aston Villa csapatát a 2023/24-es női Szuperliga szezon nyitómérkőzésén.


Marc Skinner csapata a Villa Parkban csapott össze a tavalyi szezon ötödik helyezettjével, ennek köszönhetően izgalmasan indult az új idény.

 

A szoros első félidőt követően a második félidő második felében megélénkült a mérkőzés: a korábbi Vörös Ördögöknél játszó Kirsty Hansont kiállították, mielőtt Rachel Daly - az előző szezon gólkirálya - megszerezte a házigazdáknak a vezetést.

 

Garcia egyenlíteni tudott, majd Rachel Williams a kispadról érkezve egy utolsó pillanatban szerzett fejessel megszerezte a győzelmet, ami a United játékosainak, stábjának és szurkolóinak ujjongó ünneplését váltotta ki.

 

A győzelem után Garcia lett a mérkőzés legjobbja és a BBC Sportnak adott interjújában örömét fejezte ki a Vörös Ördögök győzelme miatt.

 

"Kemény meccs volt - nyilatkozta. "A meccs végéig küzdöttünk. Nagyon boldogok vagyunk és két gólt szereztünk, nagyon örülök, hogy csapatként nyertünk."

 

"Megmutattuk, hogy milyenek vagyunk és milyen karakterünk van és nagyon boldog vagyok a győzelem és a csapat miatt."

 

"Megérdemeljük a győzelmet, mert megküzdöttünk érte."

 

Garcia végigjátszotta a teljes 98 percet (ha a hosszabbítást is beleszámoljuk) és nagyon hasznos a játéka a United számára, A Villának pedig végig gondot okozott.

 

Az Arsenal ellen, a Leigh Sports Village-ben péntek este reméli, hogy ugyanilyet játékkal fognak előrukkolni.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!