Martinez már Carringtonban

A Manchester United védője, Lisandro Martinez szerdán Carringtonban nézte végig csapattársai edzését, miközben továbbra is dolgozik lábsérüléséből való felépülésén.


Az argentin válogatott játékos a szeptemberi, Bayern München elleni Bajnokok Ligája-találkozó óta nem játszott a Vörös Ördögöknél, akkor újult ki ugyanis a lábközépcsont sérülése.


Licha az áprilisi, Sevilla elleni Európa-liga-negyeddöntős összecsapáson törte el a lábát, de egy műtétet követően időben vissza tudott térni a felkészülési szezonra.
Szurkolóink kedvence a 2023/24-es szezon elején hatszor lépett pályára, de a probléma súlyosbodása után úgy döntöttek, hogy újabb műtétre lesz szüksége.

 

Martinez a közelmúltban szülőhazájában, Argentínában lábadozott, de a 25 éves játékos már visszatért a bázisra, és részt vett a csapat edzésén, támogatva a csapattársakat, akik komoly megmérettetések előtt állnak.

 

Erik ten Hag csapata vasárnap az Evertonhoz látogat a Premier League-ben, majd a Galatasaray és a Newcastle United következik.


A menedzser a sajtónak nyilatkozva, az FC Copenhagen elleni, dániai találkozónk előtt elmondta, hogy nehéz lenne pontos időpontot mondani Martinez visszatérésére.

 

 

A United sérültlistájáról beszélve Ten Hag azonban arra utalt, hogy a középső védőt - vagy dél-amerikai társát, Casemirot - nem láthatjuk az ünnepi időszak előtt.

 

"Van némi sejtésem, de ezt mindig nehéz megjósolni, mert a rehabilitációs időszak alatt lehetnek visszaesések" - figyelmeztetett Ten Hag.


"Mindig visszafogom magam egy kicsit az ilyen kérdésekben. Néhány játékost [hamarosan] visszavárok, de Casemiro és Martinez komoly sérülést szenvedtek - nem számítok rájuk karácsony előtt."

 

A keretet erősítendő Luke Shaw három hónapos kihagyás után visszatért a csoportos edzésekhez.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!