Eriksen: Keményen kell dolgoznunk, hogy fejlődjünk

Christian Eriksen nem tudta leplezni csalódottságát a Manchester United Nottingham Forest elleni veresége után, és úgy gondolja, hogy csak kemény munkával lehet javulni.


A Vörös Ördögök frusztráló módon fejezték be a 2023-as évet, miután szombaton 2-1-re kikaptak a The City Groundon. Mindhárom gól a második félidőben esett, Marcus Rashford még válaszolt Nicolas Dominguez nyitó góljára, majd Morgan Gibbs-White a 82. percben megszerezte a döntő találatot.

 

Eriksen a második félidőben többször is közel járt a gólhoz, de nem tudott hozzátenni a Forest elleni 3-2-es győzelmünk alkalmával szerzett góljához, amelyet augusztusban az Old Traffordon szerzett.

 

"Azzal a hittel jöttünk ide, hogy meg fogjuk szerezni a három pontot" - mondta Christian a MUTV-nek.

 

“Úgy gondolom, hogy a mérkőzés legnagyobb részében jó helyzetben voltunk ahhoz, hogy megszerezzük a három pontot. Nyilvánvalóan a bekapott gólok után nehéz pillanataink voltak, de igen, a végén a nulla pont nem elég jó."

 

A Vörös Ördögök legközelebb csak január 8-án, hétfőn lépnek pályára, a Wigan Athletic ellen az FA-kupa harmadik fordulójában.


Eriksen ragaszkodik ahhoz, hogy a játékosoknak össze kell tartaniuk, koncentrálniuk kell és le kell vonni a tanulságokat a kudarcból.

 

 

"Előre kell néznünk, dolgoznunk kell, hogy visszavágjunk" - mondta a 14-es számú játékosunk. "Ez a szezon sok hullámvölgyet hozott, ez nem újdonság számunkra, amit persze nehéz lenyelni. De fel kell állnunk, és nincs más lehetőségünk, mint a következő meccsre koncentrálni."

 

"Nekünk csapatként kell együtt lennünk. A pályafutásunk során, minden klubban lesznek hullámvölgyek, és át kell esni rajtuk. A legjobb út, ami előre visz, ha keményen dolgozunk és tényleg előre tekintünk. Azt hiszem, ez lesz a célunk nekünk, játékosoknak is."

 

"Ezt magunk mögött kell hagynunk, mindenekelőtt természetesen meg kell néznünk, mi ment rosszul, változtatnunk kell néhány dolgon, de végül keményen kell dolgoznunk, és megpróbálnunk felkészülni a következő mérkőzésre."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!