Újra edzésben a dél-amerikai duó

A Manchester United korábban hosszabb sérüléssel bajlódó párosa, Casemiro és Lisandro Martinez is már teljes értékű edzésmunkát végeznek Carringtonban, folytatva alapos rehabilitációjukat.


A középhátvéd Licha a szeptember 20-i, Bayern München elleni idegenbeli Bajnokok Ligája csoportmérkőzés óta volt harcképtelen, de a múlt héten már beszámolt arról, hogy felépülése "tökéletesen" halad.

 

A nagy hatású középpályás, Casemiro a november 1-i, Newcastle United elleni Ligakupa összecsapás óta nem állhatott csapata rendelkezésére.

 

A dél-amerikai duó az utóbbi hónapokban egyéni edzésmunkát végeztek az orvosi stáb tagjainak társaságában, kemény munkájuk - és türelmük - pedig hamarosan kifizetődik.

 

 

Szerdán ugyanis Casemiro és Martinez is már füves pályán, csapattársaik társaságában edzettek, amely jól mutatja visszatérésük dátumának közeledését.

 

Múlt pénteki sajtótájékoztatóján Erik ten Hag újságíróknak arról beszélt, hogy az argentin és brazil válogatott játékosok visszatérése januárra valószínűsíthető. Hogy ezen belül pontosan mikor, az egyelőre még nem tisztázott.

 

Biztató módon ugyanezen alkalommal a menedzser arról is szót ejtett, hogy Harry Maguire, Tyrell Malacia és Mason Mount visszatérésére is hasonló időintervallumban lehet számítani.

 

A Unitednek jelenleg két biztos mérkőzése van január hónapban: előbb 8-án, az FA-kupa 3. fordulójában a Wigan Athletic ellen, majd 14-én a bajnokságban a Tottenham Hotspurrel szemben.

 

Ezt majd egy rövid téli szünet követi és ha a Vörös Ördögök legyőzik a Wigant, akkor a hónap végén a világ legrégebbi kupasorozatának következő fordulójában is érintettek lesznek.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!