Erik visszatérőkre is számít a Spurs ellen

Erik ten Hag arra számít, hogy több hiányzó is visszatér a Tottenham Hotspur elleni vasárnapi, Old Traffordon rendezendő mérkőzésre.


A United egy tucatnyi, első csapatbeli játékost nélkülözött a hétfői, Wigan Athletic elleni 2-0-s győzelem alkalmával az FA-kupában, mivel Amad és Christian Eriksen is felkerült a betegség miatt hiányzók listájára, míg Antony megsérült.

 

A Vörös Ördögök az egész szezonban sérülésektől szenvedtek, Tyrell Malacia még nem lépett pályára a 2023/24-es idényben, Casemiro, Lisandro Martinez és Mason Mount pedig a felépülés utolsó szakaszában van.

 

Ten Hag reméli, hogy az aggodalmak enyhülhetnek, Eriksen, Harry Maguire és Luke Shaw is pályázik a vasárnapi részvételre, miközben igyekszünk hat pontra csökkenteni a különbséget Ange Postecoglou csapatával szemben a Premier League két hetes szünete előtt.

 

Mason Mountnak azonban a holland szerint több időre van szüksége.

 

"Igen. Azt hiszem, lesz néhány játékos, akik reményeim szerint a hétvégén visszatérhetnek" - mondta Ten Hag a riportereknek.

 

"Christian Eriksenről beszélek, és potenciálisan Luke Shaw-ról. Harry talán, Mason Mountnak szerintem még néhány napra vagy egy hétre van szüksége."

 

 

Különösen fiatal volt a Vörös Ördögök kispadja a DW Stadionban, a tinédzser Willy Kambwala és Omari Forson is azok között volt, akik a záró szakaszban végül szerephez jutottak, utóbbi most debütált a felnőttek között.

 

Alejandro Garnacho és Kobbie Mainoo az idősebb játékosok távollétében kapták meg a lehetőséget, míg Hannibal és Facundo Pellistri is jelentősen növelte első csapatban töltött perceit ebben az idényben.

 

Amikor arról kérdezték, hogy ezekre az ígéretes, saját nevelésű játékosokra számít-e, amíg a sérült játékosok visszatérnek, ahelyett, hogy a januári átigazolási időszakban a piacra rohanna, Ten Hag nem volt hajlandó nyilatkozni.

 

"Mindent mérlegelünk, tehát azt, hogy mi a játékos érdeke, és mi a mi érdekünk, a csapatunké és a Manchester Unitedé" - tette hozzá Erik. "Meglátjuk, hogyan alakul a dolog az átigazolási ablakban."

 

A Unitednek három mérkőzést kell még lejátszania a határidő lejárta előtt, a Spurs, a Newport vagy az Eastleigh ellen az FA-kupa negyedik fordulójában, és a Wolverhampton Wanderers ellen.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!