Pellistri inspiráló tanácsai

Facundo Pellistri néhány bölcs tanácsot, bátorítást adott azoknak a fiataloknak, akik érvényesülni szeretnének ebben a játékban felnőtt szinten.


A Manchester United szélsője hétfő este a kispadról szállt be a Wigan Athletic ellen 2-0-ra megnyert mérkőzés záró szakaszában, az FA-kupa harmadik fordulójában.

 

Ez volt a 14. fellépése a szezonban az uruguayinak, akinek türelmesnek kellett lennie, mielőtt bemutatkozhatott volna a Vörös Ördögöknél, miután 2020-ban csatlakozott a csapathoz a Penaroltól.

 

A tapasztalat rendkívül hasznos volt a 22 éves játékos számára, aki a minap a szurkolók által feltett kérdésekre válaszolt.

 

Tyler, egy szurkoló az Egyesült Királyságból megkérdezte: "Van-e valamilyen tipped a fiatal játékosoknak?" Pellistri pedig megfontolt választ adott.

 

"Nos, köszönöm Tyler" - mondta a szélső. "Igen. Az én tippjeim az, hogy keményen dolgozzatok, és dolgozzatok tovább. Nem számít, ha úgy érzed, hogy vannak rossz pillanataid, vagy ilyesmi. A futballban sosem tudhatod."

 

"Szóval mindig tovább kell dolgozni, mert például amikor azt gondolod, hogy kész, ennek itt vége lehet, a következő héten mégis játszol. És kezdesz, és győztes gólt lősz."

 

 

"Tehát mindig koncentrálnod kell, és folytatni a munkát. És edzeni, keményen edzeni és hinni magadban. Ez így van, és számomra ezek a tippek és a kulcsfontosságú gondolatok ahhoz, hogy boldogok és sikeresek legyünk a futballban."

 

Pellistrinek továbbra is koncentrálnia kell, hiszen a Vörös Ördögök következő ellenfele a Premier League-ben az ötödik helyen álló Tottenham Hotspur lesz odahaza. A mérkőzés vasárnap, magyar idő szerint 17:30-kor kezdődik.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!