Bayindir büszke a debütálásra

Altay Bayindir elmondta, különleges érzés volt, hogy a Newport County ellen debütálhatott a Manchester Unitedben, és ennek köszönhetően ő lett az első török játékosunk, aki a felnőtt csapatban pályára lépett.


A Fenerbahcétól nyáron szerződtetett kapus a győztes FA-kupa-meccsünkre került be a csapatba, mivel a társa, Andre Onana nem tért vissza az Afrikai Nemzetek Kupájáról.


Altay már a bemutatkozásakor jó benyomást tett a csapatra, és néhány szép védést is bemutatott - különösen amikor James Waite próbálkozását hárította -, miközben a United 4-2-es Rodney Parade-i győzelmével továbbjutott a sorozat ötödik fordulójába.

 

A 25 éves játékos ezt követően a MUTV-nek az érzéseiről beszélt, miután először húzta magára a United híres-mezét egy tétmérkőzésen.

 

"Az első meccsemet játszottam, nagyon jól érzem magam, mert ez egy nagy klub, és nagy a szurkolói bázisunk, mindenki eljön [minden meccsre], mindenki támogat minket" - mondta elragadtatva Bayindir.

 

"Nagyon jól érzem magam. Holnap reggel folytatom. A mai napnak vége, ma nyertünk, nagyon boldogok vagyunk, de ott van a következő meccs, és minden meccsre koncentrálnunk kell, mert minden meccs fontos számunkra, ellenünk mindenki nyerni akar, mert tudják, hogy a Manchester Uniteddel játszanak - ez egy nagy klub."

 

Mint mindig, most is jelentős számú United-szurkoló követte a Vörös Ördögöket Dél-Walesbe - és Altay különösen nagy tetszést aratott a szurkolók körében, mind a stadionban, mind a stadionon kívül, miután először lépett pályára a klub színeiben.

 

"Nagyon boldogok vagyunk ma este, és azt kell mondanom, hogy különleges érzés volt a mai nap, mert az első török játékosként játszottam a Unitedben, amire nagyon büszke vagyok. Holnap folytatni fogom a munkát."

 

 

Erik ten Hag menedzser a mérkőzés utáni dél-walesi sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy Onana visszatér a következő mérkőzésünkre - csütörtök este a Wolves otthonában a Premier League-ben -.

 

Bayindir szeretne minél több meccset játszani a Vörös Ördögöknél, de hangsúlyozta, hogy erős a kötelék a United kapusai között - miközben Onanával, Tom Heatonnal és társaival küzd a kapuban elfoglalt helyért.

 

"Természetesen mindig szeretnék több meccset játszani, de jó a kapcsolatunk az többi kapussal" - folytatta.

 

"Ha a menedzser lehetőséget ad, akkor játszani fogunk, és mindent beleadunk. Tisztában vagyunk a felelősségünkkel, mert egy nagy klubban játszunk, minden nap, minden meccsen mindent bele kell adnunk, mindenre szükségünk van."

 

"Természetesen szeretnék ezzel a nagyszerű csapattal, ebben a nagyszerű légköben és az Old Traffordon maradni. Szeretnék ott játszani a szurkolók előtt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!