Casemiro: Ten Hag már bizonyított a United fejlesztésében

Casemiro kijelentette, Erik ten Hag már bizonyította, hogy képes fejleszteni a Manchester Unitedet - ő pedig "nagyon boldog" a klubnál.


A 31 éves középpályás a vasárnapi, Newport County ellen 4-2-re megnyert FA-kupa mérkőzésen térhetett vissza a pályára három hónapnyi sérülés miatti kihagyást követően.

 

A Vörös Ördögök jelenleg a 8. helyen állnak a Premier League-ben, a Bajnokok Ligája csoportjukban az utolsó helyen végeztek, a Ligakupában pedig már a legjobb 16 csapat között búcsúzni kényszerültek. A klub egyetlen trófeaszerzési reménye az FA-kupa maradt ebben a szezonban - ahol az előző idényben a döntőben maradtak alul.

 

Ten Hag pozíciója a manchesteriek élén megingott a nehéz idei első félévet követően, amelyet tovább nehezít, hogy az INEOS, illetve Sir Jim Ratcliffe személyében új kisebbségi tulajdonosa is lett időközben a klubnak - amely értelmében minden sportszakmai döntés felett átveszik az irányítást - de Casemiro kijelentette, a holland menedzser már demonstrálta, hogy képes a csapat fejlesztésére.

 

"Ő (Ten Hag) már megmutatta az előző szezonban, hogy képes a United előre vitelére, mert a csapat fejlődött és felfelé ívelő utat járt be" - kezdte a brazil játékos a CNN-nek.

 

"A Unitednél mindig győzni kell, de az előző szezonban már megmutattuk, hogy képesek vagyunk nagy dolgok elérésére."

 

 

Hazája válogatottjának csapatkapitánya a Brentford elleni, október 7-i mérkőzés óta nem állhatott csapata rendelkezésére a bajnokságban, előbb boka, majd térdín sérülések maitt, a Rodney Parade-en azonban már ismét a pályán lehetett.

 

Casemiro 18 hónappal ezelőtt a Real Madridtól igazolt az Old Traffordra, ahol 2026 júniusig szóló szerződést írt alá a klubbal, de a The Athletic úgy értesült, hogy ebben a hónapban fontolóra venné jövőjét.

 

"Nagyon élvezek a Unitednél játszani és megpróbálom minden egyes napon megélni ezt az élményt" - tette hozzá.

 

"Boldog vagyok, hogy visszatérhettem a pályára és győztes csapat tagja tudtam lenni a Unitedben. Szeretném minél feljebb juttatni a csapatot a bajnoki táblázaton is és segíteni a csapattársaimat."

 

"Nagyon boldog vagyok a Unitedben és mint mindig is mondtam, a szurkolók folyamatosan segítenek nekem, illetve a klub is nagyon jól bánik velem."

 

"Élvezem a Premier League-et és azt, hogy ennél a klubnál szerepelhetek. Nagy öröm számomra a Manchester Unitedet képviselni."


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!