Ten Hag friss információi Martinezről

Mindenkit aggodalommal töltött el, amikor azt látták, hogy Lisandro Martinez lábára ápolják a Molineux-ban 4-3-ra megnyert bajnoki végén.


A kiválóan játszó argentin védőt a 86. percben cserélte le a menedzser annak ellenére, hogy rendkívül magabiztosan és határozottan végezte feladatát a védelem tengelyében.

 

Szeptember óta ez volt az első alkalom, hogy Martinez a kezdőben szerepelhetett egy Premier Legaue találkozón és nem is vallott szégyent, hiszen több esetben is a lehető legjobbkor volt a legjobb helyen.

 

Azonban a lecserélés után azt láthatták a nézők, hogy Licha lába kötésben volt és jegelték is. Ez pedig némi aggodalomra adhat okot a West Ham elleni összecsapás előtt.

 

Erik ten Hag menedzser azonban próbálta a kételyeket eloszlatni és elmondta, hogy Martinez lecserélése Maguire-re részben taktikai lépés volt, részben pedig elővigyázatosság. Plusz az sem volt elhanyagolható tényező, hogy a Wolves várhatóan elkezdi lerohanni a United védelmét és beadogatni a labdákat, emiatt pedig jól jött a magasságbeli változtatás is.

 

"Óvintézkedés volt" - ismerte el a holland. "Rasmust is azért vettem le, mert már nagyon kimerült volt. Nem mellesleg szükségünk volt egy magas játékosra a védelemben, emellett pedig azt is figyelembe kellett vennem, hogy Licha nemrég tért csak vissza. Ezért lehoztam őket és beállt a helyükre Forson és Harry."

 

Ten Hag azt is elárulta, hogy Casemiro is a közelmúltban visszatérő játékosok egyiket, ezért az ő esetében is óvatosnak kell lenni, ugyanakkor hozzátette, hogy hamarosan ismét a legjobb formájában fogjuk látni a brazil középpályást is.

 

 

Casemiro hamar besárgult a mérkőzésen és sajnos egy büntetőt is kaptak róla a hazaiak. Bár az is közrejátszott a brazil lecserélésében, hogy sárga lappal játszott, Ten Hag mégis inkább az erőnléte miatt döntött főként a csere mellett.

 

"Neki is vissza kell nyernie a teljes erőnlétét" - folytatta a menedzser. "Tudom, hogy Case minél több meccset fog játszani, annál jobb lesz. Most játékpercekre van szüksége, ebből profitálja most a legtöbbet. Azt sem akartam kockáztatni, hogy eg esetleges szabálytalanság miatt kiállítsák."

 

A dél-amerikai páros (Martinez és Casemiro) agressziót és minőséget hozott a pályára és remélhetőleg mindketten bevethetők lesznek vasárnap is az Old Traffordon David Moyes csapata ellen.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!