Malacia közel a visszatéréshez

Erik ten Hag friss híreket közölt Tyrell Malacia visszatéréséről.


A balhátvéd hosszú kihagyása az elmúlt hónapokban sok fejtörést okozott a szurkolóknak, de a menedzser biztató megjegyzései arra utalnak, hogy a 24 éves játékos nincs túl messze attól, hogy újra pályára lépjen.

 

Malacia az elmúlt szezonban fontos tagja volt a csapatnak, 39 alkalommal lépett pályára minden sorozatban.

 

A 2023/24-es idényben azonban még nem szerepelt, és mivel Luke Shaw és Aaron Wan-Bissaka az utóbbi időben sérüléssel bajlódik, a korábbi Feyenoord-védő szívesen látott opció lenne Ten Hag számára.

 

 

Amikor az újságírók a Carringtonban tartott, Luton elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón konkrétan Malaciról kérdeztek, a menedzser egy kicsit részletesebben is beszélt a játékos problémáiról, mielőtt a lehetséges visszatérési dátumot fejtegette volna.

 

"Voltak hátulütők a rehabilitációs folyamat során" - magyarázta Erik. "Túl sokáig tart, ez nem tesz jót neki, és rossz nekünk is."


 
"De most elértünk egy pontot, és ez pozitív - hamarosan visszatér a pályára. Nem hiszem, hogy sokáig fog tartani, amíg visszatér a csapat edzéseire."

 

Ten Hag Malacia-t a szintén hiányzó Mason Mount-tal egy lapon említve utalt arra, hogy mindketten csak "néhány hétre" vannak attól, hogy újra csatlakozhassanak a csapathoz.

 

Tyrell 22 alkalommal játszott a Premier League-ben az elmúlt szezonban - többek között kezdőként a Manchester City ellen, 2-1-re megnyert mérkőzésen az Old Traffordon -, és lendületet adhatna a legjobb négy közé jutásért folytatott harcunknak.

 

A múlt hétvégi, Aston Villa elleni 2-1-es győzelemmel a Vörös Ördögök szorosan a negyedik és ötödik helyezett Tottenham Hotspur és a Villa mögött állnak, 14 mérkőzéssel a vége előtt.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!