Ten Hag reakciója a Luton legyőzésére

Erik ten Hag hiszi, hogy a Manchester United sokkal könnyebbé tehette volna saját életét, ha könyörtelenebbek az ellenfél kapuja előtt a Luton Town elleni vasárnapi bajnoki győzelem során.


Éljünk a lehetőségeinkkel

"A nap végén minden csak a pontokról szól, de azzal sokkal könnyebbé tehettük volna az életünket, ha több gólt tudunk szerezni. És 10 perc után már négy góllal is vezethettünk volna. Ezt nem tettük meg, ehelyett engedtük, hogy visszajöjjenek a meccsbe azáltal, hogy túl mélyre visszahúzódtunk és passzívvá váltunk. Illetve helyzetek kidolgozását se akadályoztuk számukra. Nem is igazán helyzetekét, de lövésekkel és beadásokkal is próbálkozhattak, majd kaptunk egy gólt, amellyel 2-1-re alakult az eredmény és szerintem hasonlóan alakult a második játékrész is. Aztán olyan nagy és ordító helyzeteink voltak ahhoz, hogy 3-1-re alakítsuk az eredményt. Onnantól azt mondtam volna, hogy könnyű menet."

 

Szükség van az irányításra

"Jó sorozatban vagyunk, de még nem tartunk ott, ahol szeretnénk, mert nekünk kell irányítanunk a mérkőzéseket. Amelyek 90 percig tartanak és szerintem elveszítettük a koncentrációnkat 2-0 után. Két hatalmas ziccert hagytunk ki Rashford és Garnacho révén, majd túl mélyre húzódtunk vissza és engedtük nekik, hogy beadásokkal és lövésekkel próbálkozhassanak."

 

Hojlund most nagyon magabiztos

"Mindig is hittünk abban, hogy ő egy fantasztikus csatár, aki nagyszerű képességekkel rendelkezik. Ő nagyon fiatal és szüksége volt arra, hogy alkalmazkodni tudjon. Többször balszerencséje volt, ahogyan nekünk is az ellene hozott ítéletekkel, például, amikor az Arsenal ellen büntetőt kellett volna kapnia, vagy amikor a Brighton ellen érvénytelenítették a gólját, de azóta se tudja senki, hogy miért. Amikor ezt követően nem szerzel gólt, az hatással van az önbizalmadra. De ő egy erős karakter és ez az, amit jelen pillanatban is láthatunk. Folyamatosan harcol és azért dolgozik, hogy minél jobb teljesítményekkel rukkoljon elő. Most pedig a góllövés is megy számára, ami rengeteg önbizalommal tölti el és most már úgy tűnik, hogy szinten minden labda bemegy, amihez hozzáér."

 

Casemiro piros lap gyanús esete

"Nem hiszem, hogy figyelmeztetést érdemelt volna az első eset után. Ismételten nagyon szigorú ítélet született Casemiroval szemben, nem értem, hogy miért. A második viszont az volt. Egyértelműen, de szerintem a játékvezető is tudta, hogy az első esetnél mi történt. És szerintem úgy általánosságban a játékvezetésben nem születhet az a döntés, hogy Casemiro első szabálytalanságakor automatikusan sárga lappal figyelmeztetik."

 

 

Okok a félidei cserékre

"Láttam a játékvezető reakcióját és azt gondoltam, hogy a következő esetnél le fogja küldeni a pályáról [Casemirot]. McTominay és Evans nagyon jó cserék voltak. Nem akartuk kockázatot vállalni. Azt gondoltam, hogy ez a helyes döntés."

 

Kobbie az angol válogatottban?

"Kobbie nagyon érett és szerintem mérkőzésről-mérkőzésre fejlődik. Remélhetőleg ezt folytatni tudja a továbbiakban is. Ő egy nagyon jó játékos, ezt ma is láthattuk, de a válogatott behívója az angol szövetségi kapitány döntésén múlik."

 

Hírek Shaw-ról

"Nem rúgást kapott. Nem tudom megmondani. Legalább holnapig várnunk kell, hogy meglássuk, mi a helyzet vele kapcsolatban. Az egyértelmű, hogy ha valakit így kell lecserélni, az nem néz ki túl jól."

 

A top négyért folyó versenyről

"Igen, visszatértünk a versenybe. De továbbra is üldöző szerepben vagyunk. Örülünk, hogy most már nincs gondunk a gólszerzéssel. De ma is kihagytunk számos nagy lehetőséget és szerintem a támadósorunknak könyörtelenebbnek kellene lennie. Megvan ehhez a képességük, de ami pozitív, ahogyan a helyzeteinket kialakítottuk."

 

"Minden egyes mérkőzés egy döntővel ér fel és még hosszú az út előttünk, februárban még semmi sem dől el. Szóval az év ezen pillanatában még nem erről van a döntés. Áprilisban kell olyan helyzetben lenni, hogy elérhetővé váljon a célod. És ahogy már mondtam, továbbra is üldözők vagyunk, de újra versenyben állunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!