Ten Hag reakciója a Newcastle legyőzésére

Erik ten Hag elégedett volt azzal, hogy a Manchester United sikeresen, egy fordulatokkal teli mérkőzésen 3-2 arányú győzelemmel zárta a szezont hazai környezetben a Newcastle United ellen.


Győzelem a szurkolókért

"Minden győzelem fontos. És nem kérdéses, hogy ez is nagyon fontos volt. Szerettünk volna adni a szurkolóknak is valamit és én pedig nagyon elégedett vagyok ezzel. Elégedettséggel tölt el a csapat teljesítménye, fel tudtuk venni a kesztyűt a Newcastle fizikalitásával és jó futballal is tudtunk előrukkolni. Természetesen ezekben a dolgokban együtt vagyunk benne, a szurkolók pedig mindvégig velünk maradtak. Kitartanak mellettünk. Nagyon örülünk, hogy így történt. Ezért pedig vissza akartunk adni nekik valamit. Ők végig fantasztikusak voltak, nagyszerű gólokat láthattak, de ez egy csapatmunka volt, azt illetően, hogyan a góljaink létrejöttek."

 

Kitartani a legvégéig

"Ideges volt a végjáték, de szerintem szabálytalanság történt [Jonny Evansszel szemben Hall gólja előtt]. Ez jól összefoglalja a szezonunkat. Túl gyakran kerültünk ilyen helyzetbe, azaz hogy leadtuk a vezetésünket, emellett pedig számos pocsék döntés is sújtott minket. Ma örömömre szolgált, hogy ki tudtunk tartani a végéig. Az előző hónapban számtalan alkalommal nem sikerült ezt elérnünk, de ez nagyban betudható a hátsó alakzatunk helyzetének is. Nem voltak rendelkezésre álló opcióink, még cserénk se, de ma nagyon jó volt, hogy pályára tudtuk küldeni Licha Martinezt, aki egy tapasztalt játékos. Ő egy harcos, aki tudja segíteni a csapatot a nehéz pillanatokban."

 

Lenyűgöző Amad

"Parádés gól volt Amadtól. Látható, hogy a fiatal játékosok miként fejlődnek, mint pl. Amad, én pedig nagyon elégedett vagyok a teljesítményével, nagyszerű találatot szerzett. Ő nagyon jó. Hatalmas potenciállal rendelkezik. Ő a szezonunk szimbóluma, hiszen egy nagyon csúnya sérüléssel küzdött. Visszaverekedte magát és bár sokáig kellett várnia az esélyére, vasárnap és ma este is nagyon jó volt."

 

Casemiro teljesítménye

"Casemiro nagyon stabil volt, igazi vezér volt a pályán. Mi tudjuk, hogy ő mennyire jó és abban is biztos vagyok, hogy ő profitálni fog a jövőben ebből a teljesítményéből. Szerintem nagyon jó mérkőzést produkált. Használta a tapasztalatát és a higgadtságát, szóval nagyon elégedett vagyok a mai teljesítményével."

 

Rasmus a gólszerzők között

"Szerintem szüksége van egy kis pihenésre, hogy friss tudjon maradni. De azt is tudom, hogy a csatárokat a gól élteti. Ezek nagyon fontosak számára és az önbizalmának is, én pedig nagyon elégedett vagyok, hogy sikerült neki betalálnia."

 

 

Pályáról a szurkolókhoz intézett beszéd

"Azt mondták nekem, hogy minden menedzser így szokott tenni, ezért történt! Szerintem ez nagyon fontos. Ez volt itt az utolsó meccsünk a szezonban, a végéig már csak két meccsünk van hátra, távol az Old Traffordtól. Szerettünk volna köszönetet mondani nekik azért, hogy kitartanak mellettünk. Mi és a csapat is nagyon nagyra tartjuk ezt, ahogyan a klub is. Nehéz időszakot élünk, a klub átmeneti periódusban van, az eredmények pedig nem olyanok, mint ami elvárható lenne. De megvan ezeknek is az oka, például a sok sérülés, de ettől még a szezonunk csalódást keltően sikerült."

 

Az ígéret megvan

"A klub átmeneti periódusban van. Egyértelmű, hogy ez a szezon csalódást keltett, de ebben a csalódásban is láthattunk néhány jó játékos fejlődését - Rasmus Hojlund, Amad Diallo, Alejandro Garnacho. Én mindig boldog vagyok, ha fiatal játékosok nagy fejlődési ívet futnak be egy szezon során. Már korábban is mondtam, hogy néhány jó dolog van alakulóban. Néhány nagyon jó dolog. Hatalmas potenciál rejlik ebben a klubban."

 

Fókusz a Brightonon

"Nem gondolok még a kupadöntőre. Először a Brightonhoz látogatunk, a szezonbeli utolsó bajnokink pedig fontos a végső helyezés tekintetében. Három pontra van szükségünk. Nem a mi kezünkben van a sorsunk. De ettől még el kell végeznünk a saját feladatunkat és meg kell nyernünk a mérkőzést."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!