Ten Hag a szurkolókhoz intézett beszédet

Erik ten Hag elismeréssel adózott a Manchester United közönsége előtt, miután a szezon utolsó hazai mérkőzésén 3-2-es győzelmet arattak a Newcastle United ellen.


Az Old Traffordon egy igazán izgalmas és szórakoztató mérkőzéssel mondott köszönetet a hazai csapat szurkolói lojalitásáért és támogatásáért egy olyan szezon során, amely tele volt nehézségekkel, menedzserük pedig nem felejtkezett el megemlékezni róluk, amikor mikrofont ragadt a lefújást követően.

 

Erik egyértelművé tette, hogy a játékosok minden tőlük telhetőt meg fognak tenni azért, hogy megnyerjék az FA-kupát, ahol a döntőben majd a Manchester City-vel találkoznak azt követően, hogy a zárófordulóban a Brighton & Hove Albion vendégei lesznek.

 

"A játékosok, a stáb és a magam részéről szeretném megköszönni a szezon során nyújtott mindig fantasztikus támogatásotokat" - kezdte a menedzser az Old Trafford gyepéről beszélve.

 

 

"Mint tudjátok, ez nem volt egy könnyű szezon, de egy dolog folyamatos volt, ez pedig nem más, mint hogy végig a csapat mögött álltatok."

 

"Azonban ez a szezon még nem ért véget. Előbb vár még ránk egy Brighton elleni bajnoki, ahol újra három pontért szállunk harcba, majd megyünk a Wembley-be."

 

"Megígérem nektek, hogy a játékosok mindent bele fognak adni. Mindent, hogy jól végződjön a szezon, hogy trófeát nyerjünk és haza hozhassuk az Old Traffordra."

 

"Mi pedig biztosak vagyunk abban, hogy ti ott lesztek és támogattok majd minket. Köszönjük, hogy ti vagytok a világ legjobb szurkolói. Köszönjük!" 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!