Kölcsönlesen: Brady gyõztes találata

Robbie Brady remek gyõztes gólt szerzett a Hull Cityben a Reading ellen, így a Tigrisek megszerezték idei elsõ hazai gyõzelmüket.


Az ír U21-es játékos a mérkõzés végén majdnem második gólját is megszerezte, ám lövése mellé szállt, ennek ellenére továbbra is lenyûgözõen teljesít a KC stadionban.

Ritchie De Laet és a Norwich igazán kemény csatára kényszerítette a Chelsea-t, ám végül a tíz emberre fogyatkozó Kanárik 3-1-es vereséget szenvedtek a Premier League-ben.

Vissza a Championshipbe, Ryan Tunnicliffe az elsõ félidõben csereként lépett pályára a Peterborough csapatában, de végül 2-0 arányban a listavezetõ Brighton gyõzött. Csapattársa, Scott Wootton nem állhatott be a padról ezen a találkozón. Reece Brown az utolsó négy percre állt be a Doncaster csapatába a Bristol elleni 1-1-es meccsen, egyszer veszélyeztetett is, ám fejese a kapu fölé szállt.

Oliver Norwood a Newcastle elleni ígéretes Ligakupa bemutatokozása után a Sheffield Wednesday elleni, 3-2-re elvesztett mérkõzésen is játszott, ám válogatott szereplése miatt a következõ néhány találkozót mindenképp kihagyja majd a középpályás.

Danny Drinkwater debütált a Millwall elleni, gól nélküli döntetlen során debütált a Barnsley csapatánál. A második félidõben egy kiváló lövése volt, ám Paul Robinson blokkolni tudott az esetnél.

Joshua King a Borussia Mönchengladbach Schalke elleni mérkõzésén nem kapott szerepet, a találkozót a 04 nyerte 1-0-ra.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!